免费注册

QQ登录

只需一步,快速开始

乌托邦队长等您来提问乌托邦队长的微博乌托邦队长的百度知道乌托邦队长的悟空问答
乌托邦队长的知乎乌托邦队长的头条志愿者报名咨询乌托邦队长微信公众号
加入启智报名志愿者义工登记助力志愿之城

2010.8.18金钟展能分享

关闭 [复制链接]
....................................放飛機是不好的...
那个小呆系5系经常报了名都5露面的……就经常见到佢霸位什么的……有冇人见过佢庐山真面目啊
春春好也。
强烈反对潜水!!放飞机!!
志愿者要自律同自重先得咖!!
每个服务点都应该有距咖纪律,都应该去尊重!!
回复 17# 春春春春

我見過啦..
我去金鐘3次佢就放咗兩次飛機啦
既然放飞机了,又何必霸个位呢?呵?系米呢
我唔多讲,我睇过距几次报名金钟,,无一次去...当然无三不成几
回复 17# 春春春春

老春吖,,本少见过距了...
放飞机是不好的..
但系
每个人都会做错事..
咪俾次机会人地咯,今次就当教训,下次再放就唔好确认咯.
点解你地成日针对住人地啊
放飞机是不好的..
但系
每个人都会做错事..
咪俾次机会人地咯,今次就当教训,下次再放就唔好确认咯.
点解 ...
-路人甲 发表于 2010-8-18 23:16

少D做错也。少D比人闹。
做志愿者最重要就系包容...
人谁无错?
我觉得,适当既警告或者批评系好嘎.但系,好似某些人咁恶意针对人地,就好唔应该咯
做志愿者最重要就系包容...
人谁无错?
我觉得,适当既警告或者批评系好嘎.但系,好似某些人咁恶意针对人地, ...
-路人甲 发表于 2010-8-18 23:21

我觉得。适当噶做错或者错误系好噶,但系,好似某些人感长期地做错......
我觉得。适当噶做错或者错误系好噶,但系,好似某写人感长期地做错
qwe777007 发表于 2010-8-18 23:23

你地之前话人地成日霸位,好明显,人地收敛咗好多,都无咁多霸位啦.简直就好少见到佢个号出现,...跟住你地又话人放飞机,如果唔系有其他事做,又有边个会放飞机,俾某些人闹啊?我觉得,志愿者唔系为你地服务...警告就警告,批评就批评,不过唔好乱闹人地咯,人地都有尊严嘎,你地一次次咁讲人地,有无理过人地感受先,?志愿者,..包容理解万岁啊.呢D都做唔到,.....
放飞机系一定程度上对志愿活动噶开展系有影响噶咯……
只系5希望因为个人噶原因而影响活动,从而影响我地志愿者噶形象咯,毕竟人最重要噶系有信用嘛
你地之前话人地成日霸位,好明显,人地收敛咗好多,都无咁多霸位啦.简直就好少见到佢个号出现,...跟 ...
-路人甲 发表于 2010-8-18 23:28

发条短信要几钱?手机无钱?同哥哥讲声,比钱你冲