免费注册

QQ登录

只需一步,快速开始

乌托邦队长等您来提问乌托邦队长的微博乌托邦队长的百度知道乌托邦队长的悟空问答
乌托邦队长的知乎乌托邦队长的头条志愿者报名咨询乌托邦队长微信公众号
加入启智报名志愿者义工登记助力志愿之城
楼主: 高§妹

1002届活动之绿野仙踪寻找大自然活动分享贴

细M烧个D。。8成都5吃得
高§妹 发表于 2010-3-22 02:30

哇~哇~哇~高妹大人你唔可以咁讲细M噶,我觉得细M烧嘅野食系全场最靓噶~试问有边个可以将啲鸡翅烧到外焦内嫩,非常完美地将啲肉汁保存下来~
超級經典阿 哈哈. 最愛好上鏡.~
人地系花仔黎噶..以后点样沟女..
鄙视照相佬``真系偷拍我随街大小便..
哗,乜四哥甘惨吖。洋相尽出。
D肉丸都是外焦。。。。
哇~哇~哇~高妹大人你唔可以咁讲细M噶,我觉得细M烧嘅野食系全场最靓噶~试问有边个可以将啲鸡翅烧 ...
沙漠小鸟 发表于 2010-3-22 11:12

所以我一直都话雀哥哥系识食之人.!
哇. 依次届活动. 超级开心丫. 仲要系同一班届友一齐. 大家好多都系果日先认识. 但系都玩得好融洽. 好开心. 其实. 好多得咁多位届长嘅努力噶. 距地一早就筹备个活动. 讨论啦. 踩点啦. 组织啦等等等等全部距地搞掂晒. 今次活动搞得咁顺利. 咁好. 全靠咁多位届长嘅努力. 系度衷心咁同届长们讲. 多谢晒你地. 辛苦啦.
     哎. 果日我迟到. 真系丑死怪啦. 哈哈. 不过高妹俾左个好好嘅大惩罚我. 去主动认识其他唔识嘅届友. 系果度我识左好多人丫. 当然亦都好多人识到我. 真系好冧头丫高妹. 哈哈. 之后玩手绳游戏. 觉得依个游戏好好玩丫. 可以令届友好快咁认识对方. 玩得好融洽. 玩完基本上个个都熟晒啦. 又开心喔. 再次赞扬届长们咁好冧头.~
     之后就进入正题啦. 去BBQ. BBQ过程里面完全冇冷场嘅立足之地丫. 太好啦. 哈哈. 大家烧嘢都会分俾人食. 好似一家人咁.    之后就系令我最感动噶啦. 大健问我想唔想识新地. 我开玩笑咁话想. 距竟然踩单车过到大学城买左好多好多新地翻黎俾我地. 大健真系一个好好好好好好嘅人. 我爱你. !
     随后.最爱.圆圆.梦姐姐.蒋蒋距地就到啦. 最爱黎到. 令到个气氛仲热闹. 距真系好幽默. 好搞笑. 齐人啦. 大家BBQ嘅BBQ. 打牌嘅打牌. 倾计嘅倾计. 场面真系好热闹噶. 之后我地就去摘杨桃. 哈哈. 唔知边个唱:"让我们荡起双桨......" 令到我觉得好有小学春游嘅感觉.
     尾声啦. 临走嘅时候. 亦系全日最爆笑时刻. 最爱竟然光天化日系度"屙尿". 笑到全场人肚痛. 哈哈. 好WS.
     3.21号. 真系好开心好开心. 感谢你地俾左咁开心嘅一日我. 1002届长同届友们.
更多图片 小图 大图
组图打开中,请稍候......
sweet sweet果張咧?
何解要用张甘猥琐噶结尾。。。
何解要用张甘猥琐噶结尾。。。 2
看都这么开心。。。。。去的话。。。。。。。。。。。。。。
哇!真系好玩啊!无去到真系走宝啊!!!原来咁多靓女噶!哈哈!
哈哈.開心死你啦細m.
貓爸同Hill囡果張真係....
看都这么开心。。。。。去的话。。。。。。。。。。。。。。
xray 发表于 2010-3-22 15:21

去噶话肯定会更加开心哇...

PS:何解要用张甘猥琐噶结尾.... 3
原来细M系最毁祸首...要大健踩单车去买Sunday 翻黎....