免费注册

QQ登录

只需一步,快速开始

乌托邦队长等您来提问乌托邦队长的微博乌托邦队长的百度知道乌托邦队长的悟空问答
乌托邦队长的知乎乌托邦队长的头条志愿者报名咨询乌托邦队长微信公众号
加入启智报名志愿者义工登记助力志愿之城

[讨论]广青CS战队论坛就快成立喇~~

广青CS战队论坛就快成立喇~~大家入唻俾D意见喇~~~ :EM204.GIF:  :EM204.GIF:  :EM204.GIF:  :EM204.GIF:  :EM204.GIF:  :EM204.GIF:

我就好想参加呀.不过打CS就真系菜鸟级拉,打三角洲就几拉.有边位高手可以教我打CS吗? :EM72.GIF:  :EM72.GIF:  :EM72.GIF:

风~~~`你参加就得喇~~~~
我到时教你玩米得囖~~~
到时仲有好多人教你玩添~~唔止我一嗰教你玩~~

呵呵~~~~~队伍名称叫什么???我可是G4:CHE。SHEN的四号队员!

下面引用由L-Force-N42002/07/14 02:02am 发表的内容:
风~~~`你参加就得喇~~~~
我到时教你玩米得囖~~~
到时仲有好多人教你玩添~~唔止我一嗰教你玩~~
好呀?几时呀?

我都想玩下,服务器系边?

甘几时呀?大家约定个时间拉.

有就通知声啦
我中意比人爆头!!

甘柰了,仲系得个讲字?定系举行左我唔知?

你唔好咁心急喇~~~
好快就得噶喇~~~
我而家系度搵紧重要噶资料啊!!