免费注册

QQ登录

只需一步,快速开始

乌托邦队长等您来提问乌托邦队长的微博乌托邦队长的百度知道乌托邦队长的悟空问答
乌托邦队长的知乎乌托邦队长的头条志愿者报名咨询乌托邦队长微信公众号
加入启智报名志愿者义工登记助力志愿之城

十大呃细路既大话

十大呃细路既大话

.............

十大呃细路既大话

种有其他么?

十大呃细路既大话

10.同人咀过会大肚
决吖.......

十大呃细路既大话

1.同你储埋d利是钱入银行 ---到后来你又冇拿番d钱呀?---系无噶
2.生旧叉烧,好过生你
3.再喊叫警察叔叔拉你
6.装人沖凉会生眼挑针
7.讲大话甩大牙,但係都冇甩过半隻
8.唔好玩橡筋,因为橡筋会吸血
9.咪周围走...如果唔係比"鸦污"捉左你
仲有就系:快D训啊,如过唔系“二叔公”就黎捉人噶啦。(当是连二叔公系乜水都唔知,不过就会惊甘先奇握)

1.同你储埋d利是钱入银行 ( 最多细路受骗既大话!) ( 到后来你又冇拿番d钱呀? )
2.生旧叉烧,好过生你 ( 生到旧叉烧话你劲! )
3.再喊叫警察叔叔拉你 (喊都要比人拉= =? 监狱咪爆哂? )
4.食葱会聪明 D (咁食髮菜咪会生多 D 头髮?!)
5.食唔清 D 饭会娶个豆皮老婆(都唔知咩理论) <---听得最多係呢个, 所以我唔信~~~哈哈
6.装人沖凉会生眼挑针(有人试过 无事喎!)
7.讲大话甩大牙,但係都冇甩过半隻 ( 讲左咁多年大话都未试过 )
8.唔好玩橡筋,因为橡筋会吸血( 咁老师成日將条橡筋绑係手到 又唔见佢被吸血)
9.咪周围走...如果唔係比"鸦污"捉左你
10.同人咀过会大肚