免费注册

QQ登录

只需一步,快速开始

乌托邦队长等您来提问乌托邦队长的微博乌托邦队长的百度知道乌托邦队长的悟空问答
乌托邦队长的知乎乌托邦队长的头条志愿者报名咨询乌托邦队长微信公众号
加入启智报名志愿者义工登记助力志愿之城
楼主: V-V

一个由你续写的故事~

推得好啊~80几岁风韵犹存的老乌又做左件善事~
原帖由 V-V 于 2009-6-1 23:25 发表
晕啊,推落珠江你都谂得到!!!

V V 你有所不知拉,我日日上班经过海珠桥 ,成日比D路桥秀的人玩到塞车,一个月遇到几单,你话我闷唔闷吖拉,所以迷谂到咯,继续接拉,各位,发挥你地噶想像力!
你就好啦,成日撞到跳桥SHOW,百年难得一遇啊!!!!
原帖由 V-V 于 2009-6-2 20:40 发表
你就好啦,成日撞到跳桥SHOW,百年难得一遇啊!!!!

555555555555今晚睇新闻又有人跳拉,而且果个人系深圳黎噶

不过万幸系 唔系响我上班时候跳,理鬼距
不过呢D人,应该重打100大板,再接受教育~

太可恶了
原帖由 《小惠》 于 2009-5-23 13:49 发表
我又玩,好得意吖~~

50年后老乌已经80几年拉,但依然身体强壮,热心助人,见义勇为,受万人尊敬,家肥屋润,儿孙满堂,生活幸福(后面省略10000字)话说50年后噶海珠桥成为“跳桥秀”圣地,D人没野做就去跳一跳, ...

没人接,自己再接过

话说老老乌将果条友推落河度
点知遇到一个靓过林志玲噶女生
距见状,一手抱着就黎落河的跳桥男
两人深情一望,结果^^^^^^^

<待续拉>
可惜LADY既吸引力太大喇,跳桥男一手推开老老乌,落江之后以菲比斯般既速度游番上岸跑到去LADY既身边.......老老乌呢个时候发火喇,点可以俾距抢走呢个机会呢,即刻跑落桥冲埋过去,仇人见面,即时就大打出手.........

待续
老老乌当然系,心想,一位有素质既人,点可以用暴力解决问题呢!!!点可以出手呢!!!决定劝导呢位跳桥男,唔好跳桥啦!!出家去做和尚啦!!!结果跳桥男去左出家,至于LADY.......................待续
其实呢个lady叫林小玲噶,话说系林志玲噶妹妹

距见跳桥男出左家做左和尚
而老老乌似乎可以做到距吖爷,于是乎距成日好唔开心咯

点知有一日,林小玲遇到一个人,叫做……

待续
天啊,接下接下完全接到离晒题.......
lady 遇到一个叫 森仔嘠男子,

觉得佢都5算丑样 ,又热心帮助他人,   平时就经常做义工,

所以就 ,,,   有意想同佢发展喇,

然后一日, 森仔帶佢师傅来見下个心上人喇,

谁不知 ,

原来森仔係老老乌个徒弟喔,                    

待续,,,,,,

评分