免费注册

QQ登录

只需一步,快速开始

乌托邦队长等您来提问乌托邦队长的微博乌托邦队长的百度知道乌托邦队长的悟空问答
乌托邦队长的知乎乌托邦队长的头条志愿者报名咨询乌托邦队长微信公众号
加入启智报名志愿者义工登记助力志愿之城

其实好多男人都唔知....

[这个贴子最后由千个太阳在 2006/07/06 03:17pm 第 2 次编辑]

是原创吗?
猩猩,有人嬲你了吗?快D哄翻拒啊。

星伯~!做咩讲埋D甘既野呀?睇唔出哦~~!!一般感情受伤之后的男人都会的一长编大论的~~!难道星伯也~~~~~~~!!!!!~~~!呵呵~!!

星星DD  

估吾倒猩猩都几了解女仔嘎啵~

傻佬又发傻...kaka

好似睇女人睇得好通透甘啵.

下面引用由2006/07/09 01:07pm 发表的内容:
好似睇女人睇得好通透甘啵.
系咯  正一咸湿佬  及野 成日挂住

他人笑距太疯癫  距看他人 喜欢看人不穿

其实好多女仔都知道,男人中意运动多过中意行街!
其实好多女仔都知道,男人唔中意我地发脾气!
其实好多女仔都知道,男人唔会为你改变几多,变都系一时的!
其实好多女仔都知道,男人忍得住你所有缺点都只因距喜欢你^^
所以,感情的世界知D唔知D就最好啦!如果所有的规则的知道
感情就会好象孙子兵法甘,有谋者胜啦

讲到好似好了解女人心事感...怀疑星伯噶真正性别

我谂又有几个男人会明白呢D话呀!

下面引用由阿lei2006/07/11 09:36pm 发表的内容:
其实好多女仔都知道,男人中意运动多过中意行街!
其实好多女仔都知道,男人唔中意我地发脾气!
其实好多女仔都知道,男人唔会为你改变几多,变都系一时的!
其实好多女仔都知道,男人忍得住你所有缺点都只因距喜欢你^^
...
听下前辈D经验  正!  完全明白晒!
多谢星伯同leilei教路 :em151:

前辈果然不同~~~受教了
其实好多男人都唔知,女仔在同佢哋发火后自己转过身却在不断啜泣.   
其实好多男人都唔知,女仔从来5会真正去嬲佢哋,因为佢系真系中意佢care佢.   
其实好多男人都唔知,女仔只会对自己中意嘅男人啰啰嗦嗦,亦只会对自己中意嘅人玩性格.   
你要知道,假若佢唔中意你,佢根本唔会care你关心你,怕你做错事.
你要知道,假若佢唔中意你,佢根本唔会对你发火唔会嗲你等你哄佢,係人哋面前佢都係淑女.   
你要知道,假若佢唔中意你,你根本就冇本事令佢喊,令佢即使嬲都唔会超过两日.     
而哩一切都只系因为佢中意你,而哩一切都因为你仲唔够在意佢唔够了解佢.  
于是,你哋经常嗌交,你认为佢脾气唔好,佢认为你唔够迁就佢.   
于是,你哋成日冷战,你以为佢唔中意你,佢以为你唔care佢.
于是,你哋成日莫名其妙咁彼此错过,或者擦身而过,本身就系一种悲伤着的无奈与幸福.
要知道,凄美依然係美嘅一种,并且美得绚丽悲凉而沧桑,咁係更加嘅美丽. 因为佢中意你,所以佢间唔中同你发火,经常嗲你.         
因为佢中意你,所以佢先会嬲你,而又因为中意你,她先唔会嬲好耐.   
你又知唔知,每个女仔嘅心都系水晶做噶,晶莹剔透,但系好容易就碰伤摔碎.   
你又知唔知,每个女仔都系冇咩戒心噶,你可以咁轻易就闯入佢嘅心,但走嘅时候只留低伤害。