免费注册

QQ登录

只需一步,快速开始

乌托邦队长等您来提问乌托邦队长的微博乌托邦队长的百度知道乌托邦队长的悟空问答
乌托邦队长的知乎乌托邦队长的头条志愿者报名咨询乌托邦队长微信公众号
加入启智报名志愿者义工登记助力志愿之城
楼主: 星伯

睇吓鉨嫁唔嫁得出?(女仔必玩)

看来我是嫁不出去的了

F

答案呢?

唉,我嫁不出去了......

我系C噢。。。

E 嫁 出 率 60%
~~~~点解我还没嫁出去啊~~~55555555~~~~~~~~~~`

下面引用由Mutia2007/09/26 09:57am 发表的内容:
E 嫁 出 率 60%
~~~~点解我还没嫁出去啊~~~55555555~~~~~~~~~~`

恨嫁恨到出晒面.唉,而家D后生女真系......

F型.......几好

F型
系点咖?

E
一半一半准啦~~~

C : 包 容 忍 耐 型
被 人 飛 、 被 人 點 , 你 都 會 順 順 服 服 , 有 人 會 覺 得 你 係 冇 用 女 人 , 但 其 實 男 人 因 為 你 包 容 , 先 至 夠 膽 將 自 己 真 正 一 面 表 露 。 佢 會 覺 得 你 會 原 諒 佢 缺 點 , 所 以 你 憂 心 同 包 容 係 維 持 感 情 最 大 動 力 。 你 可 能 辛 苦 , 但 幸 福 在 眼 前 。
嫁 出 率 70%

F : 多 元 化 情 趣 型
你 係 一 個 進 化 女 人 , 好 識 製 造 生 活 情 趣 , 懂 得 直 接 、 大 膽 表 達 自 己 感 受 , 所 以 愛 上 你 男 人 亦 應 該 係 比 較 直 接 人 。 雖 然 , 你 對 好 多 男 人 態 度 基 本 上 都 好 親 切 , 好 易 因 此 同 伴 侶 發 生 問 題 。 但 調 校 得 好 話 , 可 以 利 用 愛 侶 妒 忌 心 去 維 系 感 情 。
嫁 出 率 40%

甘系好定壞阿??

???T吾到答案

下面引用由Mutia2007/09/26 09:57am 发表的内容:
E 嫁 出 率 60%

先得百份之~60~难咯!!!!哈哈!

都晤知睇到乜