免费注册

QQ登录

只需一步,快速开始

乌托邦队长等您来提问乌托邦队长的微博乌托邦队长的百度知道乌托邦队长的悟空问答
乌托邦队长的知乎乌托邦队长的头条志愿者报名咨询乌托邦队长微信公众号
加入启智报名志愿者义工登记助力志愿之城
楼主: 星伯

睇吓鉨嫁唔嫁得出?(女仔必玩)

呵呵 回复功能 就唔知有冇人识 不过要稳答案呢  各位其实可以 自己上百度google搜索咖

骑骑骑
星星唔好打我

答案公布,不用等了!!
A : 含 蓄 老 婆 型
你 細 心 到 有 神 經 質 , 唔 識 直 接 向 對 方 表 達 自 己 愛 意 , 暗 地 自 尋 煩 惱 。 好 心 你 鍾 意 人 咪 講 句 「 我 鍾 意 你 」 ; 想 見 人 咪 講 句 「 想 見 你 」 ! 不 過 , 你 亦 無 需 夾 硬 扮 積 極 出 擊 , 因 為 你 含 蓄 一 面 係 最 有 魅 力 , 你 先 至 係 做 人 老 婆 No.1 人 選 呀 !
嫁 出 率 90%
B : 野 蠻 寂 寞 型
你 有 時 都 覺 得 自 己 好 野 蠻 , 成 日 攻 擊 對 方 。 你 性 格 好 多 時 會 令 你 同 男 友 反 面 , 不 過 , 亦 有 男 人 會 覺 得 你 野 蠻 好 cute 。 此 外 , 你 亦 唔 好 恃 勢 行 兇 , 你 扭 計 時 亦 要 表 現 下 溫 柔 , 如 果 唔 係 個 個 男 人 都 走 佬 !
嫁 出 率 50%
C : 包 容 忍 耐 型
被 人 飛 、 被 人 點 , 你 都 會 順 順 服 服 , 有 人 會 覺 得 你 係 冇 用 女 人 , 但 其 實 男 人 因 為 你 包 容 , 先 至 夠 膽 將 自 己 真 正 一 面 表 露 。 佢 會 覺 得 你 會 原 諒 佢 缺 點 , 所 以 你 憂 心 同 包 容 係 維 持 感 情 最 大 動 力 。 你 可 能 辛 苦 , 但 幸 福 在 眼 前 。
嫁 出 率 70%
D : 永 冇 蝕 底 型
你 以 智 慧 裝 備 自 己 , 男 人 唔 係 咁 容 易 接 近 你 , 而 你 亦 覺 得 亂 咁 談 情 , 到 頭 來 自 己 蝕 底 , 所 以 你 將 鍾 意 男 人 同 冇 將 來 男 人 分 得 好 清 楚 , 亦 只 會 對 鍾 意 人 特 別 好 。 不 過 , 所 謂 你 揀 人 、 人 揀 你 , 諸 多 要 求 , 分 分 鐘 冇 落 。
嫁 出 率 20%
E : 熱 情 open 型
城 市 人 唔 係 咁 易 打 開 個 心 , 不 過 好 多 男 人 會 甘 願 俾 你 攻 佔 入 佢 世 界 , 因 為 初 次 見 面 , 你 已 經 表 現 得 好 open , 但 又 唔 cheap 。 你 大 膽 性 感 表 現 亦 係 發 展 及 維 持 感 情 最 強 手 段 。 不 過 , 男 人 亦 會 期 待 你 變 化 多 端 帶 來 刺 激 , 行 呢 條 路 線 你 , 好 鬼 吃 力 !
嫁 出 率 60%
F : 多 元 化 情 趣 型
你 係 一 個 進 化 女 人 , 好 識 製 造 生 活 情 趣 , 懂 得 直 接 、 大 膽 表 達 自 己 感 受 , 所 以 愛 上 你 男 人 亦 應 該 係 比 較 直 接 人 。 雖 然 , 你 對 好 多 男 人 態 度 基 本 上 都 好 親 切 , 好 易 因 此 同 伴 侶 發 生 問 題 。 但 調 校 得 好 話 , 可 以 利 用 愛 侶 妒 忌 心 去 維 系 感 情 。
嫁 出 率 40%
G : 男 人 玩 物 型
覺 得 冇 男 人 認 真 對 自 己 , 永 遠 只 係 玩 具 一 樣 , 冇 好 結 果 。 漸 漸 你 會 睇 唔 起 自 己 。 雖 然 真 係 有 唔 少 男 人 覺 得 你 好 隨 便 , 只 想 同 你 keep 玩 伴 關 係 , 問 心 你 自 己 對 感 情 亦 從 來 唔 認 真 付 出 , 緣 分 未 到 時 , 好 難 搵 到 伴 侶 。
嫁 出 率 10%
H : 神 秘 引 死 人 型
你 會 做 出 令 人 意 想 不 到 事 , 係 謎 一 樣 女 人 。 雖 然 你 以 為 自 己 好 正 路 , 但 周 圍 人 覺 得 你 神 神 秘 秘 , 連 男 友 都 摸 唔 清 你 係 想 同 佢 拍 拖 結 婚 , 定 係 只 係 打 發 時 間 , 不 過 , 亦 有 男 人 鍾 意 摸 唔 清 女 人 , 覺 得 好 刺 激 , 但 呢 種 關 係 , 要 小 心 處 理 。
嫁 出 率 30%

依家男性比例开始偏重,而且仲会越来越拉开拉距离添!!
专家分析,再若干年后中国将会有  5千万  男人娶唔倒老婆。
所以女仔根本无么必要担心嫁唔嫁得出,座底落离慢慢选都得啦。
不过,男性同胞们,你地就要为将来做好准备咯~~~~呵呵~~

[这个贴子最后由高§妹在 2006/04/16 09:41pm 第 1 次编辑]

城 市 人 唔 係 咁 易 打 開 個 心 , 不 過 好 多 男 人 會 甘 願 俾 你 攻 佔 入 佢 世 界 , 因 為 初 次 見 面 , 你 已 經 表 現 得 好 open , 但 又 唔 cheap 。 你 大 膽 性 感 表 現 亦 係 發 展 及 維 持 感 情 最 強 手 段 。 不 過 , 男 人 亦 會 期 待 你 變 化 多 端 帶 來 刺 激 , 行 呢 條 路 線 你 , 好 鬼 吃 力 !
嫁 出 率 60%
都OK拉

原来f型唔系甘好,唔怪得我而家仲系single拉,睇黎要检讨下先得

死啦,在下都系F型的啊,惨啦,得40%的几率嫁得出啊,不如广青搞番个单身俱乐部啊,得我们呢D单身人士无甘彷徨啊

C : 包 容 忍 耐 型
被 人 飛 、 被 人 點 , 你 都 會 順 順 服 服 , 有 人 會 覺 得 你 係 冇 用 女 人 , 但 其 實 男 人 因 為 你 包 容 , 先 至 夠 膽 將 自 己 真 正 一 面 表 露 。 佢 會 覺 得 你 會 原 諒 佢 缺 點 , 所 以 你 憂 心 同 包 容 係 維 持 感 情 最 大 動 力 。 你 可 能 辛 苦 , 但 幸 福 在 眼 前 。
嫁 出 率 70%
玩过两次,中间选项有变化,但最后都系呢个答案……
好奇怪,似乎唔多准……
唉,由距啦……

嫁 出 率 60%
……完全不像!!!

B : 野 蠻 寂 寞 型
你 有 時 都 覺 得 自 己 好 野 蠻 , 成 日 攻 擊 對 方 。 你 性 格 好 多 時 會 令 你 同 男 友 反 面 , 不 過 , 亦 有 男 人 會 覺 得 你 野 蠻 好 cute 。 此 外 , 你 亦 唔 好 恃 勢 行 兇 , 你 扭 計 時 亦 要 表 現 下 溫 柔 , 如 果 唔 係 個 個 男 人 都 走 佬 !
嫁 出 率 50%
哈哈,我嫁出左啦

嫁 出 率 60%

一点都不像

呵呵~~~

点解我觉得唔准噶~~~~~~~~

H答案呢

H型啊

我系A型,但点解到现在到嫁唔出啦