免费注册

QQ登录

只需一步,快速开始

乌托邦队长等您来提问乌托邦队长的微博乌托邦队长的百度知道乌托邦队长的悟空问答
乌托邦队长的知乎乌托邦队长的头条志愿者报名咨询乌托邦队长微信公众号
加入启智报名志愿者义工登记助力志愿之城

睇吓鉨嫁唔嫁得出?(女仔必玩)

Q20: 颱風突襲,所有船停航,但你好想同男友見面,你會?
A. 叫漁船人載你 → Q22
B. 租小舟自己划過去 → Q23
C. 待颱風過後先算 → Q24
Q21: 想打電話俾男友時先發覺手提冇電,你會?
A. 用公眾電話 → Q22
B. 買電池 → Q23
C. 唔打算數 → Q24
Q22: 船開到岸,你見到孤島上有人揮手,你會唔會覺得佢係你男友?
A. 唔係你男友 → Q25
B. 係你男友 → Q27
C. 唔知 → Q23
Q23: 你勁暈船浪,上岸後好唔舒服,你會先去?
A. 企碼頭 → Q24
B. 附近散步 → Q27
C. 立即去男友家門前守候 → Q29
Q24: 呢個島好靜,只聽到海浪聲,你想問人點去男友屋企,你會問?
A. 遊客詢問處 → Q25
B. 路人 → Q29
C. 差館警察 → Q28
Q25: 當你向遊客詢問處查問男友住址,當值小姐好唔nice咁望你一眼,你覺得?
A. 呢個人本身性格係咁 → Q28
B. 佢同你男友有路 → Q26
C. 佢妒忌你有型 → Q27
Q26: 你同旅客詢問處小姐講,你同男友係乜關係?
A. 工作關係人 → Q27
B. 朋友 → Q28
C. 情侶 → Q29
Q27: 男友不在家,可能佢咁去碼頭接你,雖然企度等,實會見到佢,但你……
A. 返回碼頭 → Q29
B. 附近散步 → A型
C. 照門口等 → B型
Q28: 你到了男友家門,拍門時會講乜?
A. 呢度呀,係我呀 → C型
B. 唔好意思。 → D型 [www.GzClub.CN 网友发贴,不代表本站立场,拒绝转载]YirRJJtbJP
C. 我終於見到你啦! → E型
Q29: 佢向你揮手,並跑過來,似乎想攬實你,你會?
A. 準備攬住佢 → F型
B. 即出手信 → G型
C. 做出「咪咁啦!」表情 → H型

[这个贴子最后由星伯在 2006/04/15 12:51pm 第 3 次编辑]

答案迟到D公布A~H形老婆

oh no...
我系F型喔...=_=

H  咪系甘架?

EEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
快D公布哦,好想知  

F

吊胃口!!!

星伯=女人汤丸?
对女人的研究不浅。。。数张贴都同女性有关系。。。

FFFFFFFF
星伯快D公布答案!!

f型
会唔会系24孝型呢?

EEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE.......

系米衰野啊....

[这个贴子最后由新绿在 2006/04/16 09:47pm 第 1 次编辑]

甘都得
收埋先
:em172:  :em139:  :em139:

哈哈
好彩我一早睇左答案...
f型唔算太差噶...

F形`有百份之四十嫁悟出``
有无人教我`点样可以用论坛`回复功能啊`只有回复先可以看到答案!
好准噶`系其他论坛的女仔都话玩完之后~呵呵!

40%嫁唔出?呵呵,甘咪一个人咯