免费注册

QQ登录

只需一步,快速开始

乌托邦队长等您来提问乌托邦队长的微博乌托邦队长的百度知道乌托邦队长的悟空问答
乌托邦队长的知乎乌托邦队长的头条志愿者报名咨询乌托邦队长微信公众号
加入启智报名志愿者义工登记助力志愿之城

广青的第一次

广青的第一次

智灵咯~识左希音

广青的第一次

第一次系情情带我去广船,所以几时都话好多谢情情...^_^
系广船印象最深刻就系萍姐同疯锋咯,其他人唔多记得lu...

广青的第一次

唔该将5毛分开一个一个讲,,,重点强调下我...

广青的第一次

第一次参加启智嘅活动,应该系去光明嘅前身----信孚赤岗福利院. 第一个识嘅人(老乌除外),应该系启智前组长----淑华靓女~``

广青的第一次

第一次活动耿系东康喇 第一个识咯人阿 大yao咯 第一次活动识阿? 洪姐姐咯

广青的第一次

点解要重点强调达达阿。。。

广青的第一次

第一次活动逢源.第一个识罗老师咯

广青的第一次

第一次活动系逢源,第一个认识的系火哥!

广青的第一次

下面引用由trbb2006/02/19 08:23am 发表的内容:
第一次活动逢源.第一个识罗老师咯
你第一个吾系识我咩!?

广青的第一次

.............乜你都算啊老斋...我讲紧活动既第一个见边个喔..
你系我入广青既一个重要桥梁,,我知道架喔..我会报答你架啦放心

广青的第一次

第一个系小敏...呵呵...

广青的第一次

第一次参加的志愿者集体活动印象中好似系外展组的培训。认识的第一个人系一个男仔,宗次郎(宗健豪),如果打错真名请见谅。

广青的第一次

我第一次参加活动时是在中秋节的晚上,我认识了家华(阳光灿烂)同老乌

广青的第一次

甘多人讲自己既第一次,我都忍唔住讲下啦!
第一次参加既广青活动,系麦田计划,帮手布置会场。
果一日,我终于见到我D“网友”啦!咔咔~~~~
有边个呢?全部都系0509既!BBG、QQ糖、MATATA、ELONG、雀仔、提子、鸡蛋、J、希音、HEAVEN、CRYSTAL(如有错漏,请与本人联系)……呵呵,我好中意呢帮人啊……点解会爱上广青呢?就系因为距地啦!
不过果日有D尴尬、有D无奈、有D傻……点解呢……我自己明白就好啦
咔咔~~~~~
回忆起果日,我又要讲番句:我爱0509,0509爱我……

广青的第一次

我第一次系献俾七彩虹既~~~~系个度认识既第一个人系+K