免费注册

QQ登录

只需一步,快速开始

乌托邦队长等您来提问乌托邦队长的微博乌托邦队长的百度知道乌托邦队长的悟空问答
乌托邦队长的知乎乌托邦队长的头条志愿者报名咨询乌托邦队长微信公众号
加入启智报名志愿者义工登记助力志愿之城
楼主: 高§妹

故事接龙

故事接龙

果件宝物就係广青嘅星级会员卡。。。但係lucicy点都估唔到老乌会送张1星级嘅VIP卡比佢。。。。。。

故事接龙

lucicy好嬲,因为距系淡薄名利既人,点可以收星级卡既呢!.....

故事接龙

于是 距就话"我只要鸡蛋,什么都唔要了"

故事接龙

但丁香无耐甘讲:"我都无话要你...ne!"

故事接龙

Lucicy又话啦。。。。

故事接龙

Lucicy话..点解沈启发要一次次伤距心..一次次拒绝距呢.....

故事接龙

如果唔系距都唔会睇上鸡蛋啦...55555...天意弄人啊...

故事接龙

人啊...天啊..猩猩啊..点解你地个个都要玩lucicylo呢..点先肯放过距呢~~

故事接龙

e个时候,真系有只星星弹左出黎...

故事接龙

星星就说....抵你S噶...叫你平时悟好粘住只星星周围去噶啦....呢家好啦...发哥误会你啦!看你点算..

故事接龙

lucicy话 将错就错喇........

故事接龙

猩猩又接住说...这是不可能的树...因为猩猩早在五百年前..已经和一棵一棵苹果树结下前世缘...

故事接龙

这个时候...突然间有个苹果就讲........

故事接龙

苹果话...又关我事..!?之后双拳飞出...直打星星胸口...其实就系失传以久噶"无敌苹果毒龙转".......星星呕晒雪..木木踩完两脚之后先知道星星晕咗..木木用手一掉.星星入咗木木屋K..木木话要帮星星进行治疗喔..

故事接龙

点知道呢个时候木木露出距邪恶既一面啦...