免费注册

QQ登录

只需一步,快速开始

乌托邦队长等您来提问乌托邦队长的微博乌托邦队长的百度知道乌托邦队长的悟空问答
乌托邦队长的知乎乌托邦队长的头条志愿者报名咨询乌托邦队长微信公众号
加入启智报名志愿者义工登记助力志愿之城
楼主: 高§妹

故事接龙

故事接龙

bbg唔shi心,质问大老板到底爱边个,但系双子座既大老板实在太花心,
距自己都唔知自己爱边个...

故事接龙

Big bad egg见到老乌无宁两可。。。。决定撞向墙。。。个壳碎咗。。。跌咗只鸡蛋叮出嚟。。。。

故事接龙

就系甘,bbg同大老板个仔鸡蛋叮出世喇...

故事接龙

鸡蛋叮天生遗传大老板同BBG既坏处!!!就系咸湿啦.....距一出世就咸湿啊...

故事接龙

好多女shi系只蛋手上,于是个天决定派lucicy落人间收拾只肥蛋...

故事接龙

lucicy带埋嘅劐。。。准备煎蛋

故事接龙

弊喇,lucicy发现唔记得带油添!
甘咪会好容易煎窿只蛋咯?.....

故事接龙

哩个时候。。。有旧肥猪肉跑咗出嚟。。。跳落只劐度。。。准备煎D猪油出嚟。。。拿D油嚟煎蛋。。。

故事接龙

话晒只蛋都系大老板既骨肉,大老板实在唔忍心睇住只蛋俾人就甘煎左...
于是距谂左个办法解救只蛋喇...

故事接龙

老乌终于谂到办法啦。。。佢决定拿两只杯(简称两杯)嚟装住只蛋。。。咁样唔会整烂只蛋。。。。。。。。

故事接龙

点知只蛋唔争气,肥得滞,入唔到只杯到喔...
眼见lucicy同d猪油已经杀到埋身...

故事接龙

鸡蛋叮就跑咗入一件好黑嘅房。。。点知係个微波炉。。。佢仲咗lucicy嘅计啦。。。lucicy准备叮熟只蛋。。。将佢叮到好香(简称丁香)。。。。

故事接龙

虽然只蛋本质坏,点知叮熟之后变成既丁香饱读诗书,博学多才,迷shi好多人...

故事接龙

老乌同埋甘木人见到丁香嘅出现。。。即刻连正在播放嘅电台节目“一些事一些情”都唔听。。。跑向。。。。。。。。

故事接龙

距地跑向lucicy,多谢距将只臭蛋变成丁香,为左答谢lucicy,大老板仲俾左一件宝物距...