免费注册

QQ登录

只需一步,快速开始

乌托邦队长等您来提问乌托邦队长的微博乌托邦队长的百度知道乌托邦队长的悟空问答
乌托邦队长的知乎乌托邦队长的头条志愿者报名咨询乌托邦队长微信公众号
加入启智报名志愿者义工登记助力志愿之城
楼主: 小灰狼

[注意]请永远保持清醒!(敬告所有恋爱中的男女)

七号那天分手了。。。幸亏自己清醒着,于是没有那么伤害。。但也遗憾自己太清醒,觉得这段感情没有什么留下过。。即使他的虚情假意。。

每个人都有自己的故事,而每个故事的背后也学会了许多...而我呢?真的不知道学会了什么...突然很想对他说..谢谢他..陪我走过那段日子.虽然现在没有他在身边,但是我知道我会永远记住他的.

我一拍拖就会变蠢的

下面引用由moscow2005/07/13 12:33pm 发表的内容:
即使唔系恋爱ING,都应该保持清醒
恩恩恩,冷静冷静。

下面引用由moscow2005/07/14 12:33pm 发表的内容:
晕~~~~~~~倒~~~~~~~~~~~~~~
我指既唔系恋爱ING,系指既无恋爱既人啊。。。。。。
有时睡觉都无办法清醒噶,因为发梦啊嘛。。。。哈哈哈哈哈
我喺男嘅就话甘淋吤,
我哋会比较喜欢思维。
但你喺女仔喔?!
你哋唔喺中意感觉多D乜??
呵呵,又喺度水啦......

感觉呢样野..好复杂.有时会觉得系甘,而另外时间又会觉得并非甘.
呵呵....乱!!
5好信感觉噢!!

下面引用由小灰狼2005/07/12 11:09pm 发表的内容:
呵呵,但对于比较笨嘅人黎讲,
......亦只有依种选择......
喂~~果只“大”灰狼~~~你做乜转甘大个弯黎话我系“蠢人”吖??
我都话佐系个人意见咯~~
人地都有话“恋爱中的人系麻木的~~”
甘我甘讲都无错吖~~~
做乜要闹人喔~~~~5555 :em218: :em30:  :em31:

TO:  Tiffany   
     我都觉得有时D感觉系信唔过既~~~

楼上说的好。
to 楼上的楼上:4242。呵呵,恋爱中的人IQ为o。

楼主做咩分男同女既角度甘清楚啊??
男女平等啊,去平等协会告你嘎LA~~~~~~~~~~~~~~呜呜~~~~~~~
男既比较喜欢思维,就不会甘多男为佐爱又要生有要SI啦。。。。。
晕。。。
其实恋爱ING,男同女都系一样痴噶~~~哈哈哈

TO:楼上,呵呵......
TO:楼上嘅楼上、楼上嘅楼上嘅楼上
(呵呵,依种称呼比较复杂,不过都几得意。)
SORRY,唔喺讲你啊!!!
喺讲我自己咋!!
呵呵,楼上都话“恋爱中的人IQ为0”!
喺某D时候,我会比较容易比某D人同化,
果D人中意东就东,西就西。
呵呵,我喺觉得距哋唔会点我啩?
依家先知道,
距哋可能觉得甘先有情调......
呵呵,依家淋起,真喺悔不当初啊!!
呵呵,无计!
如果要我从“理智而长久”同“真挚而随性”中做选择,
你要想可以长久甘爱距,就只有选择前者......
你哋话咧???

呵呵,上张贴发迟左错称呼添,大家请原谅......
TO:moscow
呵呵,喺啊!!
我喺想话男嘅正常应该会理智D。
淋返自己,呵呵,觉得真喺比较“痴”

大色狼不嬲都无乜脑嘎啦~`呵呵呵……   

系吖系吖~~支持吖~~哈哈~~
(讲笑遮~~“大”灰狼唔准嬲咖~~)

今日见到伯伯咯..呵呵
下次要带我出去玩播...
"大灰狼"伯伯...
5好讲感情先咯...^_^