免费注册

QQ登录

只需一步,快速开始

乌托邦队长等您来提问乌托邦队长的微博乌托邦队长的百度知道乌托邦队长的悟空问答
乌托邦队长的知乎乌托邦队长的头条志愿者报名咨询乌托邦队长微信公众号
加入启智报名志愿者义工登记助力志愿之城
楼主: 风中传闻

海印磊传奇......

海印磊传奇......

顶啊

海印磊传奇......

衰仔差我好多嘢!

海印磊传奇......

下面引用由little22008/03/05 00:06pm 发表的内容:
衰仔差我好多嘢!
      叫距还啦!!!哈哈!!!

海印磊传奇......

哈哈,玩得好过隐啊!

海印磊传奇......

石仔系时候 请吃饭啦!!

海印磊传奇......

石哥,你真喺好好笑。D相同埋对白笑到我肚都痛。

海印磊传奇......

下面引用由烦恼PK2008/03/13 02:29am 发表的内容:
石哥,你真喺好好笑。D相同埋对白笑到我肚都痛。
多谢!!! :em105:

海印磊传奇......

我又顶~~~~
三石啊~~~~~~~~~哈哈 ~~~
从前的从前,系遥远的南方,生长着一块奇石——海印磊。

传说中——灵石只要吸收左日月精华,就可以幻化出一段传奇…..海印磊当然唔例外啦,请睇:
               时间:猴年马月   地点:天南地北  
              人物:海印磊  某阿叔  骄傲大家姐

阿叔:喂喂喂…靓仔你够胆系度搞乱我档摊!!信唔信我丙镬甘得你叹下啊啦!!!
    海印磊:阿叔你望乜望~~有乜好超吖!!

阿叔:好,追就追…..你阿叔我当年拿奥运冠军果时,刘翔仲着紧开朗裤呀~~
    海印磊:真是捉我啊!我跑!
    数日后……

阿叔:哎呀…你条友居然出到蕉皮呢一招...我倒…
    海印磊:哈哈哈(奸笑ing…)你今次仲唔死~~~

骄傲大家姐:海印磊,你乱丢蕉皮……罚你扫地!
    海印磊:大家姐….我知错了….我扫地……阿叔!!同我争生意,实无好结果得….
    阿叔:睇你今次点死~~~
    骄傲大家姐:小磊磊….乱丢蕉皮系唔咁嘚….你要…..(大家姐开始用 毛思 邓论  三个代表 八荣八耻社会主义荣辱观 对海印磊进行亲切而友好得和谐…..)
   数十小时后…………
   海印磊:大家姐…你放过我啦….我保证以后老实做人…我做环保小天使….
   大家姐:乖….孺子可教~
   从此以后,海印磊改过自身…开始了新生活……

海印磊:新生活得日子真系好~

海印磊:What a wonderful life !
                       THE  END

(本故事纯属虚构,如有雷同,纯属意外!请支持广州骄傲环保项目!)