免费注册

QQ登录

只需一步,快速开始

乌托邦队长等您来提问乌托邦队长的微博乌托邦队长的百度知道乌托邦队长的悟空问答
乌托邦队长的知乎乌托邦队长的头条志愿者报名咨询乌托邦队长微信公众号
加入启智报名志愿者义工登记助力志愿之城

考试必杀技

积积复积积, 唔识就唔识.  
               测验够刺激, 居然无题识 .
                           上堂听唔识, 捣乱多款式,
                                     自修一样识, 睬距都生积,
                                                生系中国人,死系中国魂,
                                                            要我学英文,梗系冇可能.
                                                                    英语唔合格, 更显我性格.
                                                      数学唔合格,老师负全责,
                                    语文唔合格,甘我冇办法,
                          考试考得好,全靠隔离好,
                   考试考唔好,隔离唔识做,
           日日返学愁更愁 老师讲野无离头,
  我就听到似梦游 次次批评无理由,
        功课多到似报仇 做野做到似捞头.
                  返学为左乜 日日被糟质,
                          功课都系抄 一系就唔交,
                                    返学等放学 放学饮可乐,
                                             够钟各自飞 就甘又一Day

考试必杀技

应该叫读书心声,哈哈

考试必杀技

同意;楼上

考试必杀技

系星伯自己作?定系响边度抄返来咖?

考试必杀技

废话..我系一名好学生..点会写呢D野出来个捏..哇哈哈哈哈

考试必杀技

我估,实系星伯老作既~
不过又作得几好,哈哈

考试必杀技

楼上:你太高估星伯了吧。距边树有甘叻啦!我谂距都系抄袭某网站的。呵呵!!!!!!!

考试必杀技

系啊`系啊~~悟系我作噶```.我边有咁犀利喔```呵呵呵`吓话小垫使

考试必杀技

星泊好耐没有见 而家练成转贴高手。。。

考试必杀技

应该说这是学习心得吧!~!好学生不会作弊的,!!