免费注册

QQ登录

只需一步,快速开始

乌托邦队长等您来提问乌托邦队长的微博乌托邦队长的百度知道乌托邦队长的悟空问答
乌托邦队长的知乎乌托邦队长的头条志愿者报名咨询乌托邦队长微信公众号
加入启智报名志愿者义工登记助力志愿之城

七彩虹欢乐营7周年庆典——分享帖

IMG_2282.jpg IMG_2283.jpg IMG_2285.jpg IMG_2299.jpg IMG_2303.jpg IMG_2312.jpg IMG_2313.jpg IMG_2314.jpg IMG_2318.jpg IMG_2319.jpg IMG_2321.jpg IMG_2323.jpg IMG_2331.jpg IMG_2334.jpg IMG_2340.jpg
IMG_2344.jpg IMG_2345.jpg IMG_2352.jpg IMG_2364.jpg IMG_2366.jpg IMG_2370.jpg IMG_2375.jpg IMG_2376.jpg IMG_2388.jpg
禁快就没了~~~~~~5制啊~
点解我感样衰都摆上去噶~超级无敌之另类!!
感谢中七. 感谢lily. 感谢丫霖. 感谢中七所有人.....

虽然黎依个服务点只系2个月. 但系每一次同学员讲byebye. 距地都会问我 "细M哥哥. 下个星期黎唔黎丫." 就俾左我一个动力. 令我唔错过每一期嘅中七. 系以后. 我都会坚持. 为依个服务点尽自己嘅一分力. 带俾你地无尽嘅欢笑. 我爱中七.
系七仔嘅七岁生日party. 我长时间都系系房里面同lily.阿霖练舞. 所以出唔到黎睇. 次次出到黎睇到大家咁开心. 都好想留系度睇噶. 但系过多一阵我就要上台表演啦. 好多动作仲未排好. 咁大个仔第一次上台跳舞. 以前都为跳过舞噶. 系lily同阿pan阿霖系依几晚好有耐性咁教我. 先可以表演得合格. 上台表演果阵真系好紧张噶. 台下咁多人. 紧张都我都唔敢正视前方. 好彩台下嘅学员同志愿者都好落力咁拍手. 欢呼. 令到我有左自信. 依次 嘅经历. 终生难忘. 七仔. 七岁生日快乐丫. !!!!

(哈哈哈. 好彩唔多我嘅相姐. 特别系最重要果度果D. 哈哈哈. )
点解影其他人感正常~影到我感五正常~五正常到极端!点解会感噶~
哈哈. lily伱第一張相好狂野丫.~
哈哈 支持中7呀 嘻嘻 今次好大感觸呀
第1次去做義工係去同7嘎 但後來我過咗嚟中7之後 我就俾呢個服務點深深咁吸引住 好神奇 嘻嘻 雖然啱開始乜都5識 對d學員仲有少少畏懼 但後來經過多次接觸 我好似冇咁驚 後來熟咗我發現 其實佢哋同我哋係冇太大分別 都需要朋友 我終於可以克服內心嘎恐懼 而且係呢個地方 我識到好多朋友 多謝阿Li 多謝4眼 多謝小肥 多謝櫻吹雪 多謝朱比 多謝7仔......其實好多時 幫人嘎同時 其實都係度提升緊自己 希望今後嘎7仔更有有凝聚力 更加有活力!~
D想边个处理噶,点解我要蒙眼噶
IMG_3741.jpg IMG_3745.jpg IMG_3754.jpg IMG_3757.jpg IMG_3759.jpg IMG_3760.jpg IMG_3771.jpg IMG_3772.jpg IMG_3776.jpg IMG_3778.jpg IMG_3780.jpg IMG_3781.jpg IMG_3783.jpg IMG_3784.jpg IMG_3787.jpg
DSC02530.jpg DSC02533.jpg DSC02537.jpg DSC02539.jpg DSC02544.jpg DSC02551.jpg DSC02554.jpg DSC02561.jpg DSC02562.jpg DSC02564.jpg
DSC02570.jpg DSC02573.jpg DSC02579.jpg DSC02586.jpg DSC02593.jpg DSC02611.jpg DSC02617.jpg DSC02621.jpg DSC02629.jpg DSC02644.jpg
继续support阿彩!!!
迎接未来更多个七年
有機會都去中七..........
勁支持中7呀!!!!
太可惜果日我冇去到了~!