免费注册

QQ登录

只需一步,快速开始

乌托邦队长等您来提问乌托邦队长的微博乌托邦队长的百度知道乌托邦队长的悟空问答
乌托邦队长的知乎乌托邦队长的头条志愿者报名咨询乌托邦队长微信公众号
加入启智报名志愿者义工登记助力志愿之城

有人认识这个人吗?

我只系好感激距介绍我加入启智,并5系大家所捻噶野``
如果无距噶介绍,我相信,我亦稳5到甘多好朋友,亦稳5到人生噶方向``稳距,只系想讲声,多谢!
爱,永无止境 发表于 2009-12-29 13:26

你以为。。。。。。
自己乱咁对号入座
人家8楼讲自己啊,借咗你地方讲嘢都唔单声,系8楼唔好,要批评
我HAPPY知一个啊~不过5知系米你讲果个。
A: 天河体育中心正门集中      13:20集合

组长:Happy   13570908987   

真是痴情男啊,有情有义!!
呵呵~ 好啊~~~  赞~
貌似这个名字很熟悉

加入启智,系一个非常偶然噶机遇``我好想可以有人帮我稳到一个叫HAPPY噶女志愿者,09年以前噶吧,今年2.14系天河城义卖组噶带队。
      即使稳5到你,我都要好多谢,好多谢你,多谢你介绍左我认识左启智呢个志愿者服务队,多谢你写比我噶果个1205噶网址,如果无你,我或者今时今日,仍然觉得自己仲系度迷失中,分不清方向``

我知道呢个帖,并5系征婚,又5系征女友,但系,我觉得,系距,令到我因为呢种缘分,而加入左启智,认识左好多人,交左好多朋友,使我一生都难忘,而家我只系好想,稳到距,打个电话,讲声多谢``我捻..缘分,5系一定要成为情侣吧,如果不能成为情侣就等于没有缘分..讲不过去吧``希望..可以不删帖!