免费注册

QQ登录

只需一步,快速开始

乌托邦队长等您来提问乌托邦队长的微博乌托邦队长的百度知道乌托邦队长的悟空问答
乌托邦队长的知乎乌托邦队长的头条志愿者报名咨询乌托邦队长微信公众号
加入启智报名志愿者义工登记助力志愿之城
楼主: 心心之家

涟漪行动之山区助学行动永不止步,阳山助学活动(分享)

吃着阳山的番薯 看着萍姐的分享 细细回味着这2天的喜悦与艰辛!
天佑爱人 发表于 2009-12-13 20:41

爱人,既番薯甘快有得吃。水,果D仲系生既。。。。
哈哈 睇怕今次康婷又会留下深刻噶印象
咩阿,带住你个囡呢,仲好讲,我做保姆好辛苦架,要我帮你地带囡,都唔讲句多谢
组织本次活动的高层们,阳阳,平姐,风筝,辉云,你们劳苦功高。其它志愿者亦热情参与。我觉得今次感受最深系大家都好投入这个活动。敢我自己下次要注意系尽量小D主动同小朋友影相,因为要考虑下他们的自尊心问题。我要COOL小小,等小朋友主动约我影。康婷个女除外。
你仲话你等小朋友主动约你?你不知几主动甘抢个小朋友来影相阿加上,你同你个囡影左好多相阿
觉得今次噶活动 大家噶热情相当高涨 大家都可以全身投入

果几个旧臣子如果来埋 仲玩得颠~~
康婷身为志愿者尽忠职守,带住个女仲玩二人三足,精神可嘉。向婷婷敬礼。
Emilyliu 发表于 2009-12-13 22:42

再向婷婷敬礼,,,,,
強力支持,心心嘅行動
最期待系康婷她介只女娃相
水晶狐狸 发表于 2009-12-13 14:19

麦五系呀美丽噶女咩??
今日噶早餐系阳山又甜又香噶番薯。。琴晚罗住翻屋企。挤3路线好鬼辛苦呀。。
麦五系呀美丽噶女咩??
四月 发表于 2009-12-14 08:04

听讲系康婷噶
听讲系康婷噶
水晶狐狸 发表于 2009-12-14 03:19

真系又够混乱的。。
其实唔系我同美丽架,系水水个囡来架,由车上抱到去学校,点知,最后连个囡都俾埋人地拉.
唔好意思阿!水水,爆左你大锅添
下,仲要系我嘎,甘你就大煲啦。5好好照顾,仲要背起个女玩二人三足,结果将个女跌左。

呵呵,5使解释啦,我同美丽都明白的。你就5好挂住个女了,仲有我同美丽她们
下,仲要系我嘎,甘你就大煲啦。5好好照顾,仲要背起个女玩二人三足,结果将个女跌左。

呵呵,5使解释啦,我同美丽都明白的。你就5好挂住个女了,仲有我同美丽她们
水晶狐狸 发表于 2009-12-14 05:57

系尼度祝福你地出年可以一索2男呢,甘就五使争了。。食多地番薯补下身子啦。。美丽。。水水。。康婷