免费注册

QQ登录

只需一步,快速开始

乌托邦队长等您来提问乌托邦队长的微博乌托邦队长的百度知道乌托邦队长的悟空问答
乌托邦队长的知乎乌托邦队长的头条志愿者报名咨询乌托邦队长微信公众号
加入启智报名志愿者义工登记助力志愿之城
楼主: 0909

0909世界因我们而不同,第一次届活动分享!

好开心参加咗呢次活动,仲好开心识到大家,果日听住大家分享的经验,内心真系好触动,虽然我冇发表而选择聆听,只要系仲未组织好语言,加上参加的活动唔系好多,但系我而家都想补翻。 我记得我第一次参加系冲口九月生日会,我系做陪同组,果日好多公公婆婆,个个睇表演都睇得好开心,我陪同嘅系吴婆婆,吴婆婆好精灵,好健谈,佢仲同我讲左好多关于佢平时系院里的生活事,而我都同佢分享左我一些开心事,我地大家一起倾得好开心,之后仲玩埋游戏,吃蛋糕,果日我真系好开心。因为我觉得只要我地多D关心老人家,多D听听佢地需要,佢地已经觉得好开心,好满足,有时见到公公婆婆咁盏鬼活泼,自己当时咩烦恼都冇晒! 我嘅第一次活动分享就系咁多!
继续支持0909,加油,加油,一直坚持!
看过 ~~~~!
0909届真的不同!
支持支持~~~
呵呵 我们培才的包包 加油啊!希望你能像我一样坚持下去 做乜唔带些杨桃俾我做手信啊 也祝福0909既所有届员 愿你们既志愿之路越走越好!
我 張相好樣  衰吖~~~~~~~~~~~~~~~
相还不行啊!!!大家一起千呼万唤始出来,
我 張相好樣  衰吖~~~~~~~~~~~~~~~
左护法,辛苦了。
难忘的一天
点解无相躰噶
相片更新到24楼!

继续发照片~~~~~~~分享~~~

重新曝光 DSC06711.JPG 重新曝光 DSC06728.JPG
重新曝光 DSC06708.JPG DSC06913.JPG DSC06912.JPG DSC06911.JPG DSC06910.JPG DSC06909.JPG DSC06907.JPG

期待照片更新~~~有其他朋友的照片·~~

呜...的相影的我好样衰哦......
         不过有张伽正面都不错的说~
                   吃更饭饭就影左人地...好彩吃相5系好差姐~
                                                                                       某猫 留