免费注册

QQ登录

只需一步,快速开始

乌托邦队长等您来提问乌托邦队长的微博乌托邦队长的百度知道乌托邦队长的悟空问答
乌托邦队长的知乎乌托邦队长的头条志愿者报名咨询乌托邦队长微信公众号
加入启智报名志愿者义工登记助力志愿之城
楼主: foggyleoku

無聊貼...哈哈.(照片在各樓層添加了)

我前日~~中午..搭車過財校~~搵...寶貝~~貓貓同張燕....3個人都變樣了~~~哈哈..
~~
4條友...喺淘金北路個度~~閒逛..咗..20分鐘.........

終於搵到張~~~距離中考還有1天的..照片了....我記得我之前有影過..凈翻1天..噶~個塊板的....不過我搵唔到~~~

哎..老豆~你同猩猩都算幸運了~可以喺~
距離中考最後一天..的~照片里出現~~哈哈.......

最記得~~敏小豬噶課......

每次要背書的時候~...

我總系~唔會喺落課前.背到..

直到..距離中考~~仲有3日~~~

敏小豬喺1個星期五晚........
要求背書..不過我仲喺喺度掛住玩~無背..

跟住落課之後~~距去咗辦公室打電話比家長..投訴........

都幾掛住~呀~敏小豬當時鬧噶對白嘎...哈哈哈..

背書啦.............

我D偷拍技术係咪好好嗫?
全靠我嘅技术 鼓励一下
不过D相唔见咗好多
全靠我嘅技术 鼓励一下
hua1993 发表于 2009-10-25 17:00

哈哈~~你D偷影技術最掂啦....

特別喺~~個張.....星爺..~~~望住你個鏡頭的~~

佩服啦~~

不過我都佩服星爺~~咁都睇唔到你的鏡頭~~~哈哈

哎..距老花喇....哈哈

叁班~最愛的老師——星爺 ...

星爺~~最~風趣幽默的了........

哈哈~~..雖然距平時好似好嚴肅咁~
但系~有時...你會從距的~~動作中~語言中..~睇到..搞笑的一面的~~哈哈

星爺口頭禪——有沒有腦子啊你....

哈哈
没赞我 我会骄傲嘅
没赞我 我会骄傲嘅
hua1993 发表于 2009-10-25 17:10

哎..想當年~

你地班友......
每日早上噶早餐~~摞到我sisi下.....

樺樺送比我的~“帳簿”..

每日都登記住~你地要訂的早餐~~

PS:照片過幾日上傳
114# foggyleoku

.............................................