免费注册

QQ登录

只需一步,快速开始

乌托邦队长等您来提问乌托邦队长的微博乌托邦队长的百度知道乌托邦队长的悟空问答
乌托邦队长的知乎乌托邦队长的头条志愿者报名咨询乌托邦队长微信公众号
加入启智报名志愿者义工登记助力志愿之城
楼主: foggyleoku

無聊貼...哈哈.(照片在各樓層添加了)

58# foggyleoku  
我电脑大把哦..
三班D相基本都系我同桦发出去嘎喇..`~*
仔仔维 发表于 2009-9-26 09:15

哇咔咔~~

我相冊有一半~都系我..上課的時候~或者其他時候~偷拍的~哈哈

你有相..

你都可以上傳上來的
从今以后漏言再多
怕什麽
我也愿意讲和
来年如果老掉
记得捉紧我
【歌词】
                                      三班各位、来年如果老掉..记得捉紧我喔
                         对于三班的爱..
      ...
仔仔维 发表于 2009-9-26 09:21

你打錯歌詞喇..

喺..從今以後諾言再多

不是漏言再多

再一次~支持~你這個有文采的~~~~~~~~~梓維兄...................

我愛3班..3班愛我

我抄..沖口的~!!
62# foggyleoku
打错字好正常喈、
................
来流系言
还念初中的日子
想念初中的同学
系高中我稳5翻个甘好噶阿妈啦
顺便鄙视下高中D咸湿婆
打错字添
系来流下言
踩踩踩踩踩踩踩踩
踩爆距

哈哈~~

..你喺..新學校..比人鹹濕么?

你講得無錯呢..
你喺高中..搵唔翻.好似.樺嘩咁好噶阿媽..

我喺天職..亦都唔會搵到..好似樺樺咁好的朋友
哈哈...........................

我愛3班...................................................
65# a5354wsad
你咸湿人地系米吖咸湿仔...
哈哈....................................
哈哈....................................
同梓维兄有同样既感觉..!!
   蛾地都好中意三班哩个大家庭,40几人,哇靠..
    猪乸都生捂出廿多只猪仔啦.!~
      有D想哭想哭既感觉..!
         去到新既环境让蛾更想念初三3班这个家.!
           TMD.~  好想再同金鱼造反.~

同梓维兄有同样既感觉..!!
   蛾地都好中意三班哩个大家庭,40几人,哇靠..
    猪乸都生捂出廿多只猪仔啦.!~
      有D想哭想哭既感觉..!
         去到新既环境让蛾更想念初三3班这个家.!
           TMD.~  好想再同金鱼造反.~

杰..~

哇咔咔~~杰兄.....

哈哈~~

個日中午真喺............好刺激~!!

伢麟.好激動~~連凳..都踩爛了..................

我宜家喺新學校~~新班入邊~~

見到個D同學們..我就想起3班~

但系~3班~喺無可代替的~~~

即使幼教0902..D同學~都有團結~
但系都不及3班