免费注册

QQ登录

只需一步,快速开始

乌托邦队长等您来提问乌托邦队长的微博乌托邦队长的百度知道乌托邦队长的悟空问答
乌托邦队长的知乎乌托邦队长的头条志愿者报名咨询乌托邦队长微信公众号
加入启智报名志愿者义工登记助力志愿之城

若水伊人~~做志願者正確的觀念

呵 我只是一位 打杂的.
but     是 高级打杂
依人,红海湾D相点传比你啊?
通過QQ啦.616288728!唔該餘老師啦 3# yurui
你才不是呢!厲害的哥哥 2# 剪刀石头布
水贴,又见水贴
hh哈哈~~~~~~~~~~~~来了
唔抵得啊 6# 沙漠小鸟
唔抵得啊 6# 沙漠小鸟
若水伊人 发表于 2009-8-22 14:10

我妒忌到死添啦!
咁你乜时候又整张贴名为《药水医人——用药水医人嘅正确使用方法》或者《论药水医人的N个必要性》啊~
哈哈~~~~    或者可以考虑用“口水”的 。。。。
别的不说,先支持下...
水贴的。路过。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。
我認為..做志願者系尽自己得能力去幫助人..
            做咩都要帶住微笑..令人感受到我地的熱情..
            做志願者..吴會介意咩崗位.咩身份..
            亦都唔會只為左不斷將自己噶職位做大..
            D人話我系骨幹啦..好羨慕..其實我覺得依個吴重要..
            而且我五覺得我系..
            無論你系咩身份..都要竭尽你的能力去做好依個志願者..
            唔系為左得到D咩....心態很重要
            我會尽我自己得能力去做好..
            認真對待好..
            大家...系點認為噶呢?話給我知啦..呵呵..祝大家齊志願者依條路上..加油努力去做好!好人有好報