免费注册

QQ登录

只需一步,快速开始

乌托邦队长等您来提问乌托邦队长的微博乌托邦队长的百度知道乌托邦队长的悟空问答
乌托邦队长的知乎乌托邦队长的头条志愿者报名咨询乌托邦队长微信公众号
加入启智报名志愿者义工登记助力志愿之城
楼主: 華囡

8月8号我地在笑翻天【分享帖】(照片不断更新ing...欢迎关注^_^)

3# 烦恼PK

哈哈,因为你整天“整蛊”我,不暴露你的真面目,所以跌落水是给你最大的回报!
3# 烦恼PK  

哈哈,因为你整天“整蛊”我,不暴露你的真面目,所以跌落水是给你最大的回报!
启智专职人员 发表于 2009-8-11 02:18

冤枉吖。琪琪小姐。我几时整蛊你吖。
          PK你影的果嘀相真系越来越靓,越来越激,睇到我“笑翻天”咁(夸张左啲)。我果日都有用手机来影左几张花絮,影得唔靓,献丑了。

PK抓紧机会拍摄

我的朋友帮忙睇住嘀行李

队友开始做准备工作了

两位队友好似系度讨论你先去定系我去先的问题

最后个个都去晒啦
CC妈咪应该吾止影左甘少相呱。
惨~!惨~!惨~!.呢几日的网速~~超~~级~~慢~~慢~~~慢!!!!!!!所以烦请大家耐心等待~~~~!!
相片已整理好.但无办法上传..............见谅.~~不过呢.好快有得睇既啦~~~~~~嘻嘻~~~~
睇到有个小靓女,夹住先...
上午挂住玩,下午又挂住帮手睇行李,系影左咁少嗻。
天使呢,你应该影左好多架,点解仲唔发上来睇下啊?
我都跌左落水好多次啦.不过真系好开心好开心...........
[color=Blue]好快有得睇既啦.[/color]
唔系好多.影左二百几三百张.睇来睇去.超级搞笑.好开心.
燕子Angle 发表于 2009-8-12 08:51

谂吾到,你都影左我吾少相啵。
燕子Angle 发表于 2009-8-12 16:51

点解我睇唔到你发上来的相片架?你发左去边度啊?
点解我睇唔到你发上来的相片架?你发左去边度啊?
CC妈咪 发表于 2009-8-12 11:39

D相发左去我邮箱度。我整埋就可以上传架啦。

晕个BBS傻下傻下。