免费注册

QQ登录

只需一步,快速开始

乌托邦队长等您来提问乌托邦队长的微博乌托邦队长的百度知道乌托邦队长的悟空问答
乌托邦队长的知乎乌托邦队长的头条志愿者报名咨询乌托邦队长微信公众号
加入启智报名志愿者义工登记助力志愿之城

【。·澳门街·。】

真的有这么好吗?
我都好想去啊``
.'"'.        ___,,,___        .'``.
: (\  `."'"```         ```"'"-'  /) ;
:  \                         `./  .'
  `.                            :.'
    /        _         _        \
   |         0}       {0         |
   |         /         \         |
   |        /           \        |
   |       /             \       |
    \     |      .-.      |     /
     `.   | . . /   \ . . |   .'
       `-._\.'.(     ).'./_.-'
           `\'  `._.'  '/'
             `. --'-- .'
               `-...-'
樓上咩意思阿··想點吖你··-_-!
系咩?
我上星期都去食过澳门街~
试过咖喱虾,不过冇机会试咖喱蟹(因为卖晒! )
咖喱蟹有偶真系未試過窩··

下次去試下先·我見果個軟排介紹好似不錯~
hahawozaojiuqupinchangguole ganjuewendabucuo
哇,好好吃个样哦!!!!
有没有近点的啊。。。
好像真那么好!!
睇落D卖相都几好啵!!好唔好食就见仁见智了。
想吃··我带你地去··你请我就OK了··
人物:尕車、靜兒、河馬、張X、同表弟     五人撐臺角
地點:白雲國際會議中心1號樓澳門街

ot左tow day(7.4~5日) ,琴日散場去左白雲國際會議中心嘅澳門街,
D咖喱好好味,but不敢多吃,怕生痘痘,吃少少就好le.
老鄉錯過歡聚機會,下次請我地去吃補翻啦··咔咔

去圖...

咖喱虾                                  葡汁炒杂菜
                  正宗葡國雞                                大盤海鮮.

4號中午吃左個畢生難忘嘅木瓜奶露,建議大家去試試,保證你畢生難忘
果D木瓜好似魚子咁,一沓野咁系D所謂奶露度
念起就......(無影到相,上網都穩5到圖,可能比較經典所以無 -_-! )

奶露查實就系鄧奶~!!我們比人欺騙了!!
好在飯後甜品系會員免費的,米好5抵..

翻到屋企竟然濕身。。。雙腿雙鞋都濕le,哎...
如果5系個衰人野雞車末路狂奔,我都5會濕身!