免费注册

QQ登录

只需一步,快速开始

乌托邦队长等您来提问乌托邦队长的微博乌托邦队长的百度知道乌托邦队长的悟空问答
乌托邦队长的知乎乌托邦队长的头条志愿者报名咨询乌托邦队长微信公众号
加入启智报名志愿者义工登记助力志愿之城
楼主: 剪刀石头布

访-冲口老人院-黎婆婆-有感

呜呜。我喜欢黎婆婆勒!!婆婆亲切可爱。
总觉得冲口里每个老人家内心都有一个秘密世界...
我帮你制造了第一次送花给女生滴机会?!怎样报答我啊?!!
谢谢你.居然记得我的会员号
呜呜。我喜欢黎婆婆勒!!婆婆亲切可爱。
总觉得冲口里每个老人家内心都有一个秘密世界...
我帮你制造了第一次送花给女生滴机会?!怎样报答我啊?!!
谢谢你.居然记得我的会员号
Chihiro 发表于 2009-7-22 10:38

如此 深刻  怎能忘记~
支持~~~希望以后可以经常见得到你去冲口!
随风~~~ 发表于 2009-7-5 19:38

谢谢随风。
教了凌b这么多东西。
我的第一个组长。
以后会吧冲口当凌b的家的
支持支持支持支持支持支持支持支持支持支持支持支持支持支持支持支持支持支持
我就是那只 见不得人的鬼。
我就是那只 见不得人的鬼。
y2bendan 发表于 2009-7-22 22:17

哦?  不明白~
大好了,又一个人才冒出尖来,哈哈~~~~~
大好了,又一个人才冒出尖来,哈哈~~~~~
星烨 发表于 2009-7-23 17:38

.........    你是指 这只见不得人的鬼吗?

我也想见识一下了~    嘻嘻
我今日都有去沖口啊.本來黃婆婆唔系點講嘢咖.
都系我一句.佢一句.
但系後來我同佢上飯堂.坐好之後我話我走啦.
佢系甘捉實我只手話好好好...
哩一刻我對眼已經濕曬.
我體見佢對眼裏面有種想要人關心..
好唔捨得啊.T-T
我唔敢留得耐.我怕佢見到我喊..
後來見到黃婆婆嘅仔同深抱離..
體見婆婆好開心啊..我都覺得好開心...
黃婆婆..下一次沖口嘅活動.我一定爭取去探你噶....!!
我今日都有去沖口啊.本來黃婆婆唔系點講嘢咖.
都系我一句.佢一句.
但系後來我同佢上飯堂.坐好之後我話我走啦.
佢系甘捉實我只手話好好好...
哩一刻我對眼已經濕曬.
我體見佢對眼裏面有種想要人關心..
好唔捨得 ...
vanessa-侨侨 发表于 2009-8-2 12:25

加油!
希望我可以快D加入志愿者啦,其实老人家系好需要我地去关心噶。
希望我可以快D加入志愿者啦,其实老人家系好需要我地去关心噶。
leeleehe 发表于 2009-8-5 17:26

恩恩~    听他们讲故事~  嘻嘻
要加油啊。
要加油啊。
优子 发表于 2009-8-5 19:21

共同努力吧~
   恩恩~    听他们讲故事~  嘻嘻
剪刀石头布 发表于 2009-8-5 19:12

我星期日去义工见面会领证啦。我住冲口呢边噶,以后去敬老院就真系更加方便。