免费注册

QQ登录

只需一步,快速开始

乌托邦队长等您来提问乌托邦队长的微博乌托邦队长的百度知道乌托邦队长的悟空问答
乌托邦队长的知乎乌托邦队长的头条志愿者报名咨询乌托邦队长微信公众号
加入启智报名志愿者义工登记助力志愿之城

小弟诚心征mm ps:大于85的请勿进,thx

呵呵,沙发位,我来支持下心语先
支持````既然你有甘噶需求``不如就参加下我地志愿缘29号噶大夫山活动拉```超正噶```你实稳到个岩噶```

回复 2楼 Davy 的帖子

睇清楚d~~~系心悟啊~唔系心语啊~
同你讲句真心話,响广青稳噶多数都唔长久。不过都祝你成功啦
问问:
如果你系一次活动中,睇岩左个女仔,甘你应该点样去搭讪呢??
搭博头--“靓女你受唔受”“嘘-唔使讲了 我地行开一边”--下半场
不好说,不好说,不好说

赞成小茹讲噶...
           29号去大夫山..好多靓噶可爱噶..一定会有心怡噶....
看到这些所谓的征MM呀,征友呀,看到真的有点反感,来做义工好似为左认识更多的靓仔靓女噶。
原帖由 08K497 于 2009-5-25 15:22 发表
看到这些所谓的征MM呀,征友呀,看到真的有点反感,来做义工好似为左认识更多的靓仔靓女噶。

志愿者不吃人间烟火吗?不能谈情说爱吗?这是志愿缘版块,当然征靓仔靓女啦!
矮过我的。。。算了。。行埋12边。。。唉、、
......................................................................................................................................................

GC。
  165.。。good。
哇哇~支持啊 ~~!!
无所谓心语还是心悟了,都支持一下啦~
无相躰要人地点应蒸啊