免费注册

QQ登录

只需一步,快速开始

乌托邦队长等您来提问乌托邦队长的微博乌托邦队长的百度知道乌托邦队长的悟空问答
乌托邦队长的知乎乌托邦队长的头条志愿者报名咨询乌托邦队长微信公众号
加入启智报名志愿者义工登记助力志愿之城
楼主: ljq86

~~帮靓女征友啦~~行过路过千其唔好错过啦~

原帖由 吖Bi 于 2009-5-19 23:59 发表
做大就差不多~~到時無人要我~~翻哩穩你~~你5好5認數啊~~好多人做證~~(希望黃生要我啦~~嘻嘻)

你先去過2次兒童~~甘巖~~果兩次,我親愛的無去~~

甘又系``我都想期期都参加噶``不过如果要加班``无办法``
去左2次都见5到一个甘靓噶女仔``
原来D人讲噶``系儿童医院有个靓女义工``应该就系指距了``
原帖由 吖Bi 于 2009-5-19 23:59 发表
做大就差不多~~到時無人要我~~翻哩穩你~~你5好5認數啊~~好多人做證~~(希望黃生要我啦~~嘻嘻)

你先去過2次兒童~~甘巖~~果兩次,我親愛的無去~~

甘又系``我都想期期都参加噶``不过如果要加班``无办法``
去左2次都见5到一个甘靓噶女仔``
原来D人讲噶``系儿童医院有个靓女义工``应该就系指距了``

回复 31楼 爱,永无止境 的帖子

我親愛的~~當然靚啦~~~不過~~爸爸已經有媽咪~~我5想家變~~最愛都系5好亂講野~
我霖个版主要禁噶要求`阿胡锦涛个仔应该就会考虑了!
你地家庭真系幸福``
希望快D稳到咯``祝福``哈
个帖来来去去得几丁友讲野,都冇乜人真系来应征噶~~~大家快手了~~~薯妹好可爱噶~~

回复 37楼 zonda 的帖子

WIND WIND~~82年啊~~講緊你~~你快應徵啦~~

回复 38楼 吖Bi 的帖子

好想你子妹快D嫁禁话播!
原帖由 爱,永无止境 于 2009-5-19 16:00 发表
我发现呢个女仔好靓下窝``
JASON``同你好称啊``

JASON系我爸爸黎噶
原帖由 吖Bi 于 2009-5-19 16:07 发表
WIND WIND~~82年啊~~講緊你~~你快應徵啦~~

亲爱的,82年既啊WIND WIND例外,5考虑...

呢个时势真系乜都有呀

做做吓义工变左招亲。。。。。。。。。不过个女仔都睇落几得意呀?你几大呀?点解一定要82年咖??哈哈
想问楼主是否独生女

回复 40楼 几许风雨 的帖子

親愛的~~JASON~~系我爸爸~~爸爸只有我一個女咋~~ToT~~
貌似幾筍喔~~~不過要求高D,米先我都~~~~~~~~

回复 11楼 ljq86 的帖子

爸爸~~我果張我果張呢??你話幫我出架~~5公平啊~~大細超~~