免费注册

QQ登录

只需一步,快速开始

乌托邦队长等您来提问乌托邦队长的微博乌托邦队长的百度知道乌托邦队长的悟空问答
乌托邦队长的知乎乌托邦队长的头条志愿者报名咨询乌托邦队长微信公众号
加入启智报名志愿者义工登记助力志愿之城
楼主: rawy

有意外噶收获啊..大家快来啊..征ING.....

回复 21楼 linyc 的帖子

甘我好怕D人身上噶臭汗味.所以米会有呢条咯..
难道你其他都符合咗拉...

回复 22楼 四月 的帖子

甘睇来我要将呢个问题改成可以打篮球..不过悟可以身上有难闻噶汗味..
  咩办法解决自己考虑...

回复 31楼 尕肥 的帖子

小肥..我就系讲紧你啊..不过你来应噶话我一定会马上答应啊..
  哈哈..你有特权啊...

回复 23楼 有心人1 的帖子

我悟会无端端闹人噶啊..肯定系错咗我先会闹噶..
  我个人比较追求公平啊..

回复 24楼 dedelee 的帖子

but我有要求噶..并不是无要求啊..

回复 25楼 linyc 的帖子

个个都话无得打波好似好悟人道喔..
  睇来我应该要改下帖拉...就比你有得打波拉..

回复 28楼 crespo1625 的帖子

好啊..大家就做个朋友啊..我最中意识新朋友啊...

回复 29楼 茹茹MM 的帖子

狗狗周街吃野点有可能悟病啊..我都快比佢激病拉..
  我一定会问过我亲爱噶表姐意见呢个好无先噶...

回复 34楼 rawy 的帖子

呵呵.你甘讲.
  米有好多人妒忌紧我咯
啊哈...要求真係似講緊小肥喔.?
據說小肥星期六去燒烤...有冇興趣呢.?!
哈丷..!!
原帖由 rawy 于 2009-5-8 11:51 发表
狗狗周街吃野点有可能悟病啊..我都快比佢激病拉..
  我一定会问过我亲爱噶表姐意见呢个好无先噶...

终于听到声表姐拉````

大家快D来贿赂下我拉``呵呵``
有缘千里来相会,无缘对面手难牵!
        但愿我噶出现能够带卑你开心、快乐、难忘!QQ;330473782
  一个开朗,热情,积极,自信噶男孩!
mysa姐姐黎撑高d张贴先~
又话有相睇的??帮你顶帖了!!!
嗯,呢个有没人要噶问题,值得研究