免费注册

QQ登录

只需一步,快速开始

乌托邦队长等您来提问乌托邦队长的微博乌托邦队长的百度知道乌托邦队长的悟空问答
乌托邦队长的知乎乌托邦队长的头条志愿者报名咨询乌托邦队长微信公众号
加入启智报名志愿者义工登记助力志愿之城
楼主: rawy

有意外噶收获啊..大家快来啊..征ING.....

回复 8楼 菠菜 的帖子

多谢多谢...

回复 9楼 winnsonyuan 的帖子

迅哥哥///....你无理由甘讲小仪噶..我记得几日前你先赞完我来拉..真系讨厌拉...
  依家连最最最可爱噶迅哥哥都走来虾我啊...

回复 11楼 qinwubin 的帖子

要求啊..行得.企得.打得.熬得.忍得.闹得.
  有爱心.关心.善心.悟可以有害人之心.
    入得厨房出得厅堂...街都要出得噶....
                     悟可以打篮球噶..因为成身臭味....

其他要求....就未霖到啊,.最重要岩FEEL..哈哈哈...

回复 13楼 Badboy-靖 的帖子

家里的那件好难搞....
  沟通不了...因为我未学会讲狗噶语言................
   如果有人教我都好噶...
可惜,五可以打篮球。。。
就呢条五符合
原帖由 linyc 于 2009-5-7 08:10 发表
可惜,五可以打篮球。。。
就呢条五符合

打完冲凉米得咯。。
正常既体育运动者。。LZ 甘都要限住??
讲真你个要求是在太高啦,要闹得即系要无端端比你闹我嗯制 ,个人认为,恩好介意
高要求=无要求~
唔错,要求都唔高,衰就衰无得打波波。。。55555…… ╮(╯▽╰)╭
支持下..!!
4眼你4围都支持下噶窝``哈哈``
我又支持下``
我都系住系芳村哦,其实我都符合你既大部分要求噶,
如果有机会的话大家做个朋友啦!
原帖由 rawy 于 2009-5-7 15:48 发表
家里果件是我的狗狗来噶..无理由同佢过一辈子噶..
  系你就支持下我拉....衰鬼..识咗你成20年拉...

甘你就好好对距拉```无搞到人地又病又傻傻地甘```
你要稳個个``我实支持噶```
5恏乱莱就得拉```
突然惊现某人相片
纯路过。。。
要求啊..行得.企得.打得.熬得.忍得.闹得.
  有爱心.关心.善心.悟可以有害人之心.
    入得厨房出得厅堂...街都要出得噶....
                     悟可以打篮球噶..因为成身臭味....
  好似讲紧我甘既, 呵呵
讲笑