免费注册

QQ登录

只需一步,快速开始

乌托邦队长等您来提问乌托邦队长的微博乌托邦队长的百度知道乌托邦队长的悟空问答
乌托邦队长的知乎乌托邦队长的头条志愿者报名咨询乌托邦队长微信公众号
加入启智报名志愿者义工登记助力志愿之城

缘分

.不知不觉间做志愿者已经有一年了...  

识左好多既人.. 或者e d就系缘分啦

前几日.  有人系地铁到偷拍左个视频被我睇.同我样身材有90%相似..    或者e d都算缘分挂,,  我好想遇见果个人..好想同距做朋友.  不过无可能

所以吴知点解.好想识同自己有相同地方既朋友.   哈哈

我系08c150既..  好想好想识09c150阿..    做个朋友,  .一齐去下服务点甘..         

不过觉得机会好微下甘. 不过吴紧要啦.  尽过力做自己想做既野就可以了. 哈哈哈

不过.  其他人觉得我比较愚笨.对我有小小兴趣都可以加我做个朋友.一齐去下服务点嘎,哈
                                                                                                                           我Q:425575390

期待10c150 11c150    哈哈哈哈

切切....衰人...你淨系期待你DC得咖啦....
小肥喔....撐下先...!!
话说我系06C510咯~!
一起参加广州骄傲环保活动,撑你老豆个场!!

回复 5楼 阿強 的帖子

广青有好几个小肥
我霖你搞错左了..我男嘎.哈哈哈

回复 5楼 阿強 的帖子

广青有好几个小肥
我霖你搞错左了..我男嘎.哈哈哈
短发男小肥是吧?!我0912c150噶!交唔交朋友啊?!哈哈~~
  吴好欺骗我这个纯情少男
唔洗諗..一定橕小肥..!!
我记得你啊~上次冲口10.1嘉年华耍太极果个嘛~哇哈哈~今年5.1想你继续去耍太极啊!
哇~我最爱嘎小肥发帖啊~要撑撑撑啊~

回复 11楼 ljq86 的帖子

啊., 吴好意思啊.. 果日要考试..  去到都快结束了

哈哈哈哈..多谢好多撑我帖既人..爱死你地了,ka~
话说我觉得D男既囡既小肥都会同贱贱有D关系架喔~!

回复 14楼 方鲍 的帖子

贱贱.大我一届嘎.^_^
    距魅力无法挡嘛