免费注册

QQ登录

只需一步,快速开始

乌托邦队长等您来提问乌托邦队长的微博乌托邦队长的百度知道乌托邦队长的悟空问答
乌托邦队长的知乎乌托邦队长的头条志愿者报名咨询乌托邦队长微信公众号
加入启智报名志愿者义工登记助力志愿之城
楼主: ceiling

蛋蛋唔征婚啦!失败既蛋蛋多谢各位支持!

支持啊支持啊..祝你成功啊
努力啦。。。一定稳到幸福的,,,
支持~~周围哨下~哈哈啊~
23晤大喔,甘快征婚
23岁就想结婚啦,睇来都是等嫁做少奶奶的人罗
我不是西门庆。。。。我只是路过的。。。。。
未雨稠谋,加油!
我都要加油啦~~~希望我同你都可以快D稳到人生嘅伴侣,09年稳到就好啦(*^__^*) 嘻嘻……
我无系广州人啊,无机会啊····
支持,貌似LZ条件好好啵
支持下先><虽然我都无办法帮到你><
路过。。。。。。。。。。。。。。。。
8# 飞儿88

哪个女的你不喜欢?
稳你~~~~~~~~~~~~~~~

一直以来蛋蛋都好多谢各位既支持!多得各位,蛋蛋依张帖先变左HOT帖!依段时间依张帖都帮蛋蛋识左D异性朋友仔。不过可能系蛋蛋唔够好!尝试过同某位朋友仔交往,不过可惜最终蛋蛋既缺点都令对方放弃左我~~蛋蛋唔敢怪任何人,所有野只可以怪蛋蛋唔够好同埋大家无缘分。不过依一切都令蛋蛋好伤心好难过!!蛋蛋暂时唔想再拍拖,因为实在系放唔低一D事!不过依张帖我唔会删,有兴趣同蛋蛋做朋友既你地一样可以加我Q!多谢各位!!

自我介绍下先:昵称:LINGLING/蛋蛋
身高:156cm
性格:好傻好天真,少少贪玩,中意痴住男朋友,有D小朋友性格!不过好听男朋友话!
芳龄:23岁+9个月
爱好:乜都岩
星座:处女座
户籍:土生土长既广州人!

征友原因:事关一把年纪都无个男朋友,屋企人担心我会变老姑婆,于是周围帮我密识男朋友既人选,睇见屋企为我甘劳累,我都唔可以再坐以待毙,一于学人征男朋友!

男友要求:
一定要系广州人!!!!并非小女子歧视外地人,只系屋企人既压力啊~~我希望可以稳到个能够结婚既男朋友,如果唔系同城市既人,日后生活有太多实际问题啦~~请原谅我父母既苦心!!

身高:高过我就得啦~~

年龄:事关小女子比较保守,对于姐弟恋暂时未能接受,与我同年或年纪比我年长既兄台欢迎详聊!大于或等于24,小于或等于39

职业:唔犯法既正当职业,当然最好收入稳定啦~

特别要求:1唔烟唔酒!!应酬除外!最好少浦吧、落D,如果你好中意去,你可选择带埋我去或者每两个钟打一次电话俾我。

2如果系自认浪子或者想做浪子既人兄请勿扰,我唔想浪费你时间或者你浪费我时间!
                  3本人比较中意痴住男朋友,如果你唔中意女友痴身或者容易厌女朋友烦既男士请勿扰!

最最重要就系:唔好抱住玩玩下既心态啊~~我对感情同婚姻都好认真架~我好容易投入感情,如果你只系贪新鲜或者抱住想试下既心态,请你唔好伤害我,我玩唔起!!当然如果你系想同我做朋友既话就请说明,请唔好令我误会啊!!

PS:如果你姓氏系欧阳或名字中有与“欧阳”同音既字,优先处理!!至于点解,就等我识左你之后话你知啦~

小女子既“玉照”

有意者:加我QQ191325591,请注明广青论坛!!

由于之前各位反映话相比较黑,所以我已经上传左几张新相啦,应该睇得比较清楚啦挂?以下为本人近照~

本帖子中包含更多资源

您需要 登录 才可以下载或查看,没有帐号?免费注册

x