免费注册

QQ登录

只需一步,快速开始

乌托邦队长等您来提问乌托邦队长的微博乌托邦队长的百度知道乌托邦队长的悟空问答
乌托邦队长的知乎乌托邦队长的头条志愿者报名咨询乌托邦队长微信公众号
加入启智报名志愿者义工登记助力志愿之城

蛋蛋唔征婚啦!失败既蛋蛋多谢各位支持!

估都估唔到我可以坐沙發啊...唔錯唔錯...不過唔系幾巖歲咯...
可惜我是东邪不是西毒。。。
好啊
好亮啊
by the way,加上你平时概服务点呀~
吾使怕哦,我都仲未有着落啊,支持下你啦~~~~~~~~~大家都要努力啊!
可惜本人未毕业。
这女的,我喜欢
“芳龄:23+6个月”?看相片一点也不象,年轻多了!

另外, 致“忘了时间的钟”:未毕业岂不是更好?大学校园里面有的是机会出双入对、双宿双飞啊!
路过啊~~支持啊!!
路过顶下啦~~~(*^__^*) 嘻嘻……大过我叫声姐姐囝先
支持~~~~~~~~~~~~~~~~~
支持~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~·
又多个0901啦~~~哈哈~~~~~~~~~~~~~
绝对支持~~~~~~~~~~~~~~~~~哈哈~~~~~~~~~~~~~~~·

飞儿爷爷话喜欢你哦~~~~快上~~~~加油~~~~~~~~~~~~~~~

但甘快就征婚好似。。。。唔系几好~~~~~~~~~~~~~不如先,,,,,,征友呢?哈哈~~~
23加6你系未讲笑咋,我睇你嘎样似23多D罗,好后生好靓唔使惊肯定有人追嘎
哈,黑夜啱你啊~去桥东咘佢~~
黑夜有女啦~~~~~~~~~~~~~~~
唔好乱黎。。。。千其唔可以做第三者。。。。。。。。。。。。。哈哈
哈~小尘~系人都知嘅野,再讲出来,即系讲笑之嘛~