免费注册

QQ登录

只需一步,快速开始

乌托邦队长等您来提问乌托邦队长的微博乌托邦队长的百度知道乌托邦队长的悟空问答
乌托邦队长的知乎乌托邦队长的头条志愿者报名咨询乌托邦队长微信公众号
加入启智报名志愿者义工登记助力志愿之城

新人黎啦!飞星黎报到了!哈哈,希望大家支持支持!

今日终于都加入左哩个大家庭了,特意向大家报到!希望可以识到多D朋友
本人总系同靓仔哩个词差一步之遥,人人都话沟女无敌(只限10周岁以下) PS:快变金鱼佬
工作关系成日都识吾到朋友(都系认识45岁以上,再这样下去就快变老人虫了)
我要年轻下去,所以来认识认识新朋友 !呵呵!
支持下先...
欢迎加入启智呢個超级大大大家庭..........
启智大把90后.....
我米90后咯,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
gc下伱lar..
原帖由 香焦.の貓 于 2009-3-15 11:53 发表
我米90后咯,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

知你后生啦...
有勇气..我第2次离呢度.介绍3楼果个女仔比你.上啦..

回复 6楼 咸湿打工仔 的帖子

我打死你阿嗱
死小妞~!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
系吾系架,有人介绍吾错哦!
睇来我都系老咖啦~~

回复 9楼 ljq86 的帖子

甘快就老,黎亲哩度都系后生架啦(心境)
我地系吾会老架!
吴好听咸湿打工仔乱up.我介绍佢俾你就得,哈哈哈~

小妞小妞,朕派你做佢正房~
原帖由 咸湿打工仔 于 2009-3-15 12:39 发表
有勇气..我第2次离呢度.介绍3楼果个女仔比你.上啦..

說的對...哈哈..3樓的傕不錯

回复 12楼 sasasa 的帖子

sasa,,,,,你想被我砍死么?
哈哈!不好发火阿,搞出人命啦!
你好,飘过~~~