免费注册

QQ登录

只需一步,快速开始

乌托邦队长等您来提问乌托邦队长的微博乌托邦队长的百度知道乌托邦队长的悟空问答
乌托邦队长的知乎乌托邦队长的头条志愿者报名咨询乌托邦队长微信公众号
加入启智报名志愿者义工登记助力志愿之城
楼主: 小丙哥哥

据说这则寓言至今没有多少人能看得懂

哈哈,真是几搞笑啊,可惜啦,我是靓女一名啊,如果五是都会留低个Q比你既

笑晕咧。。。。
为老豆而结婚,甘米即系求其完成任务?甘有无爱既成分噶???
.......................

保持你一贯风格啊...
认真选择自己的幸福!!!
保持你一贯风格啊... [/quote]
我一贯风格就系不拘一格
呵呵~~~~你日后就会明白到你老豆葛苦心啦~~~区甘做系为左你好~~~虽然感觉上好似好随便甘就同人地结婚,不过一切都系缘份来,爱情都会令人受到伤害,平平淡淡葛生活同婚姻先系我地所追求葛。一向都觉得相睇葛婚姻先系最持久葛咯~~反而自由恋爱果D离婚离最高,因为结左婚唔单单系你地两个人葛生活,然而两边人葛生活,考虑葛问题同事情都唔系谂得甘简单咯~~所以我觉得你老豆做得很对,区叫你甘做唔系为左自已,而系为左日后你更长久葛幸福,明吗??
如果你哩次葛征婚真系有诚意葛,甘你个QQ几多咯,有兴趣可以交流下~~
呵呵.....因为我唔系一个靓女,同时系一个等待婚姻葛人~~~哈哈
呵呵~~~我岩岩想应征点知已经系人地葛未来老公仔咯~~真系搞笑
大舅你受到咩刺激·摆自己上去··

哎··我撑你拉·希望你早日稳到·

恭喜,,,,,,,,,,,,

加油啊...火星人...

火星人...我地个个都支持你....努力....
哇~你系真唔系架?甘得意既你?我唔系靓女喔~~有无我份啊?我个QQ:191325591 就算倾唔掂,做个朋友都唔错啊~~
细细声讲句,我屋企仲有吖一,吖3,吖7,吖9尚属单身。。。
拿拿林留低个Q,我比个内部认购价你地~

征完都讲番两句啦
真是够好笑的笑话....................

大不透的小朋友....