免费注册

QQ登录

只需一步,快速开始

乌托邦队长等您来提问乌托邦队长的微博乌托邦队长的百度知道乌托邦队长的悟空问答
乌托邦队长的知乎乌托邦队长的头条志愿者报名咨询乌托邦队长微信公众号
加入启智报名志愿者义工登记助力志愿之城
楼主: 小丙哥哥

据说这则寓言至今没有多少人能看得懂

我什么时候逼你结婚啦??????我家人还怕没婚结吗?个个在广青都是抢手货
支持山地,你一定要成功啊,5好衰比我地睇……
我表姐应该几岩你......不过距廿到焖啦..
山地
黎帮你顶1顶
支持一个既有少少真又有小小假的男生
真有意思!祝福有情人终成眷属
LZ对生活即态度非常值得学习!!!支持!!
爆搞笑啊~你张相好似ps过甘嘎~哈哈~要有份正当职业,不过无都无所谓啦。我份收入可以比晒你,只要留翻少少D钱维持我基本生命
只要足够食物同水,可以生存就得啦,我主要食粮系大米
最搞笑呢几句啊~        不过都希望你稳到啦~祝福你啊~

无见甘耐,都仲系甘搞笑既你!哈哈哈哈~
哇。。人海茫茫,居然系呢度见番你!真系有D唔相信!同埋,,,谂唔到你会甘有爱心!
甘你稳到未啊?我都俾人逼婚啊~~~阴功!!唉~~得闲探讨下应该点算!我个Q啊~191325591
两个都被逼,不如就干脆~~~~~~~
原帖由 ceiling 于 2009-6-17 15:38 发表
甘你稳到未啊?我都俾人逼婚啊~~~阴功!!唉~~得闲探讨下应该点算!我个Q啊~191325591

人比父亲逼婚,你又比边个逼婚啊?
他好勇敢,
不过像他那说,他只想找一个和他一起生活的伴而尔,对吗?
不如干脆。。lz同中意截人图、喜欢质问人 既人一齐。。甘样可能会比较适合。 或许楼主有新目标
原帖由 ceiling 于 2009-6-17 23:38 发表

未揾到咧~好啦,我地2个就成立一个‘反逼婚研讨小组’
放心啦,我一定唔会造成你任何感情上嘅误会~
啱KEY嘅话,我地一定系好朋友,仲会一世嘅~

讲明一件事先,我最近嘅名声唔系甘好啊
识左我你要有心理准备被人讲闲话~
不过我非常十分之自信咁讲句:路遥知马力,你一定会觉得我个好好嘅朋友