免费注册

QQ登录

只需一步,快速开始

乌托邦队长等您来提问乌托邦队长的微博乌托邦队长的百度知道乌托邦队长的悟空问答
乌托邦队长的知乎乌托邦队长的头条志愿者报名咨询乌托邦队长微信公众号
加入启智报名志愿者义工登记助力志愿之城

0812细细轩都要征友~~~~异性都入离啦!!

昵称:轩仔(0812最细果个&……)

年龄:16((*^__^*) 嘻嘻……年龄符合征友)

身高:170cm

性格:好多面化(统称性格分裂……)

爱好:就梗系开show啦~~~开个唱噜~~~~~~

特长:米开个唱咯~~~张敬轩!!!

本人系0812噶届员,系志愿者活动中并无咩突出噶表现,小弟都比较怕丑…………嘻嘻

征友条件离离去去都系果D
年龄要15——18岁之间
身高唔系问题,不过都唔可以高过我………………
性格要沉默D,但又唔可以太过自闭果只!!!性格张扬果D就米搞我……
最紧要就系要异性(*^__^*) 嘻嘻……

埋离睇埋离拣喇……唔买都埋离睇睇吖~~~~~
16歲~犀利~
路過睇睇先。
........................志愿缘有70%都系0812征友贴
又~~征友!
0812就是小P孩多...真係5厚道
哈哈。。小P孩多?。。話靚仔多咪算囖
豪神离拆档嘎?
16岁喺度征友..
支持下..
真犀利啊~~~~比个good你啊!!
伱黎征友啊?支持丅伱啦···虽然硪吥昰来应征菂···嘻嘻
多谢大家撑场~~~~~

不过可唔可以做翻D实质噶野呢……

介绍又或者离应征先系最理想噶撑场方法啵……

哼哼~~~唔系离征噶都当伱系啦!!!!(*^__^*) 嘻嘻……
16岁??
不是吧
未成年呢
吹咩~~~~哼……
边个话16岁唔征得嘎!!
如果我都系16岁就好喇~~~~
16岁细我2岁......   呵呵支持支持你好你好