免费注册

QQ登录

只需一步,快速开始

乌托邦队长等您来提问乌托邦队长的微博乌托邦队长的百度知道乌托邦队长的悟空问答
乌托邦队长的知乎乌托邦队长的头条志愿者报名咨询乌托邦队长微信公众号
加入启智报名志愿者义工登记助力志愿之城
楼主: 相对无米熊

nilson比黄羲宇的一段话

关闭 [复制链接]
原帖由 大丸 于 2009-2-27 04:02 发表
...呼..感叹啊.....

做乜甘感叹吖?????大丸。。。。。
条件:年龄:19—20
          性格:活泼开朗。大智若愚嘅女仔
          本人以读书为主,可能有时会冷落人,能接受的女仔就应征!
          本人无经济能力,5钟意拿屋企人钱拍拖,支持AA制,能接受的女仔就应征!(女仔生日和情人节,圣诞节,费用全包)
          一齐目标系结婚!!!哈哈。。。。玩玩下就米搞!!!!

你還有資格同人談條件嗎?

麥麗娜還在等你的答復,2年了  不喜歡就同佢講!

你變翻1年半前的你,俄會祝福你。

宜家唧你,真的適合拍拖嗎?
原帖由 尕鼠 于 2009-3-1 01:10 发表
条件:年龄:19—20
          性格:活泼开朗。大智若愚嘅女仔
          本人以读书为主,可能有时会冷落人,能接受的女仔就应征!
          本人无经济能力,5钟意拿屋企人钱拍拖,支持AA制,能接受的女仔就应 ...
guang
关你鬼事?。。。。。。我5需要你来质疑。。。。。。
我变成点都与你无关!
5知嘅事就米乱讲!

你是来骗积分的吧?
你帮我搞掂果1500字我就介绍靓女过你识!!
嘿嘿。。踩下你先
冇話俄知5知道先,。 有好多野你自己都沒搞清楚。, 話你,你都系甘。成熟D啦,。

你快快俾答復麥麗娜,人地等左你2年啦! 你以前5系甘噶, 負責D啦! 你系男人來噶。
原帖由 fully 于 2009-3-3 23:22 发表
你是来骗积分的吧?

我积分系0吖。。。。。。
我只系想识人姐。。。。。。。。
原帖由 旺财 于 2009-3-3 23:24 发表
你帮我搞掂果1500字我就介绍靓女过你识!!

系埋真加?????
原帖由 尕鼠 于 2009-3-4 19:20 发表
冇話俄知5知道先,。 有好多野你自己都沒搞清楚。, 話你,你都系甘。成熟D啦,。

你快快俾答復麥麗娜,人地等左你2年啦! 你以前5系甘噶, 負責D啦! 你系男人來噶。

我清楚我系点!5洗你来话!
我同距无关系!我无对距做过乜!负责乜?
仲有我点都5关你事!

回复 85楼 相对无米熊 的帖子

你就系喜歡甘玩,傷害左人地都5知道!  
俄了解你,話你,你就系系都5接受!
原帖由 尕鼠 于 2009-3-4 22:20 发表

你就系喜歡甘玩,傷害左人地都5知道!  
俄了解你,話你,你就系系都5接受!

你了解我?算了吧!
我5需要你来话我!
5好再诬蔑我。。。。。。。。。
又变成一张好水噶水贴~~~
睇完之后发现原黎你比我细~~~~~哈哈~~

回复 87楼 相对无米熊 的帖子

俄誣蔑你?
需要摞麥麗娜D日記down落來嗎?
需要將你發俾俄D信息摞出來嗎?
需要將陳思岳同俄講你同佢D事講出來嗎?

你5好5記得,你情愿同陳思岳出去,都5愿意開見面會,仲要話,俄要幫婆婆搬野!
如果5系俄再幫你報名,再陪你參加多一次見面會,你會系度?
.............