免费注册

QQ登录

只需一步,快速开始

乌托邦队长等您来提问乌托邦队长的微博乌托邦队长的百度知道乌托邦队长的悟空问答
乌托邦队长的知乎乌托邦队长的头条志愿者报名咨询乌托邦队长微信公众号
加入启智报名志愿者义工登记助力志愿之城
楼主: 相对无米熊

nilson比黄羲宇的一段话

关闭 [复制链接]
亲爱的.....

我只想讲..距只系你的过去了....不管距曾经做过乜都好了

你吾好理拉.你甘样会让人觉得你依然在乎距的 傻猪.......学会放开了

我地吾系伟人啊..真正可以帮到人的东西好少啊..感情这样东西我地帮吾到人的....

何况.人也许会改变的.

就算在坏的人 都可以变的

所以我地往前睇了

至于NILOSON 我自己吾系了解好多........我也没有资格去评价距呢个人

但至少我识的距..还好了.

至于私生活
因为同我关系吾大..我也不需要去深入 毕竟系距的隐私..也是距过去的事情
我地.还是往前看把 亲爱的

你也不要为了距的事情吾开心了.....好么?
开心D
把握你现在的幸福...这才是最重要的
仲有我地 爱你
答案好切题呵~

人地肯自己傻吓傻吓剥晒自己D私事出黎,自己话到明中意搞三搞四,讲到感enjoy~帮手吓分析嗟~摆明奉送个上位机会喇~~~

广青里面成日有人系边度有女去边度专职沟女架啦~唔系距地无野食架嘛~

一屋不扫何以扫天下

你点可以甘淋人咖..........第一.........感情的事情好正常........但我不排除有人系有甘的心态在广青
但系......大家都会比心机投入去做义工..只会在做完后先会谈感情的事情.如果人冇感情点去做义工啊....
你吾可以甘讲野的好冇啊........!!!
而且人地的私事会想讲出来..系想得到大家的分析 帮助..而吾系为了上位 所谓呢D东西........好冇啊
如果一个人想红
求其裸奔就系了..晒鬼搞甘多东西乜.......!!

吾好诋毁我亲爱的的也好...我个F NILOSION 也好.........总之距地吾系甘的人.........
大丸,其实你都唔使甘在意依个长云id讲嘎野!明眼人一睇就知道距响度扇风点火唯恐世界不乱啦!
既然两位当事人都已经讲到甘,证明两位都系想件事情就此了结!唔想将我地个义工论坛变成乌烟瘴气,但系始终有d人系想睇戏嘎,距地唔出来搞下事又点会安心呢!
我地明白事理嘎人就无谓俾距地利用,无谓制造个平台俾距地继续伤害两位当事人啦!我啉尕鼠同nilson都唔希望件事一直无了期甘持续落去!
我地就当张帖自动屏闭左,唔再去理它。要关注就继续关注Nilson重新所发嘎证友帖啦!
希望件事情就此结束!还两位当事自己自由嘎空间!谢谢……!!

D丑事重要分场扬添嗄~唔乌烟瘴气都难了~讲甘耐都无揸fit人撑就知道成不了气候了~

自己都未养得掂、重要靠屋企人喂、重要使屋企人钱就左蒸右蒸一锅熟
有年龄限制真系明智葛制度~
AA制系好事喔,
学生自己都冇经济能力又点可以讲到话要人一个承担呢?
男女平等咯,既然女仔都可以做到女强人,男仔又何必去做阔佬呢?
咁样分摊讲清楚会好d嘎.
个人认为.                           - -

游走于呢个版之间~继续游荡~