免费注册

QQ登录

只需一步,快速开始

乌托邦队长等您来提问乌托邦队长的微博乌托邦队长的百度知道乌托邦队长的悟空问答
乌托邦队长的知乎乌托邦队长的头条志愿者报名咨询乌托邦队长微信公众号
加入启智报名志愿者义工登记助力志愿之城
楼主: 相对无米熊

nilson比黄羲宇的一段话

关闭 [复制链接]
一路睇唔到...估不到啊.甘多识得既人系度摆
原帖由 尕鼠 于 2009-3-5 13:23 发表
俄誣蔑你?
需要摞麥麗娜D日記down落來嗎?
需要將你發俾俄D信息摞出來嗎?
需要將陳思岳同俄講你同佢D事講出來嗎?

你5好5記得,你情愿同陳思岳出去,都5愿意開見面會,仲要話,俄要幫婆婆搬野!
如果5系 ...

你钟意讲就讲啦!!!!!!!
随便你。。。。。。。。。。。。。。。
我乜都无所谓!
哎..鼠 同 NILOSION 你们之间..系米有乜误会..

到我走 到衣家

你们依然都系甘.

吾想见到你地甘啊

...
其实~有D野~好聚好散啦!!!无谓搞到甘僵啊!!!
支持nilson,支持nilson

回复 95楼 蓝威宝 的帖子

支持佢又點?呢D都系事實。

游嘉誠,你有脾氣5好再穩人發。
雪糕,已經夠hurt了。

情人,
俄同佢之間冇誤會,
所有野都好清楚,
俄睇透佢為人了。

老爺,
俄甘做,
只系想幫麥麗娜睇透呢個人。
俄知道薯頭會明白俄,
哗!好似两军对阵,你来我往!!! 好睇过花灯

仲林住入来顶下帖~~点知原来个帖变成....

何必呢~家嫂!!
薯头系明白你~但~你记住啦!!
你同nilson已经无任何关系咖啦!!
可以话老死不相往来啊~~
好晤容易先睇完整个帖,结果仲系睇晤明系搞乜的~
其实~~~~~~~呃~~~~~~私人嘢~~~~·呃~~~··可唔可以~~~~唔好公开讲呢??每个人都有距自己既选择同自由吧?我唔想丸丸唔开心啊~你地私聊啦~~~~~闹到成个家族都要上嚟“观光”
唉。情。真。是。碍。情。
YoYoYoYoYoYoYoYoYoYo
好简单嗟
成张帖要表达葛意思就系:我地未够20岁,系度摆吓恩怨,好热闹葛,行过路过黎踩踩~

条件:年龄:19—20
          性格:活泼开朗。大智若愚嘅女仔-----你自己都无,点要求人地啊
          本人以读书为主,可能有时会冷落人,能接受的女仔就应征!-------读书越叻葛人越活泼,关心人多方面素质偏高,所以基本都可以估计到度到咩水平
          本人无经济能力,5钟意拿屋企人钱拍拖,支持AA制,能接受的女仔就应征!(女仔生日和情人节,圣诞节,费用全包)-------AA制,死罪。唔识自己打工咩
          一齐目标系结婚!!!哈哈。。。。玩玩下就米搞!!!!-------又结婚又玩搞野,一条龙服务呵~你免费duck呵~^-^

你還有資格同人談條件嗎?

麥麗娜還在等你的答復,2年了  不喜歡就同佢講!

你變翻1年半前的你,俄會祝福你。

宜家唧你,真的適合拍拖嗎?

你地都适合锻炼锻炼下~

广青越黎越多哩D人,失败
仲吵紧- - 的确男方私生活怎样都好!不过系对一d有需要既小朋友有贡献...离方面五可以抹煞既...私下事关门解决啦...自愿者工作上对事五对人...失败既地方要分清楚...楼上过分啦...