免费注册

QQ登录

只需一步,快速开始

乌托邦队长等您来提问乌托邦队长的微博乌托邦队长的百度知道乌托邦队长的悟空问答
乌托邦队长的知乎乌托邦队长的头条志愿者报名咨询乌托邦队长微信公众号
加入启智报名志愿者义工登记助力志愿之城
楼主: 乌托邦

感谢大家对情人节义卖活动支持,义卖额达6673元

<P>25元一对的~~公仔</P>
<P>&nbsp;</P>
<P>好可爱哇</P>
date完搭车翻屋企经过公园前都见到红帽仔喺度努力紧啊~
确实好得意的喇...
我系中华广场线嘎。
个日大家都好努力,赞一个~~~
大家都继续加油努力....呵呵
真强.
好像比去年好很多很多吧
我是滨江线晚上的,我地果个三人小组,一份都无卖出 人睇得都少丫,仲要路上无咩人问价格
应该发佩带咁就好D,如果身上就带个牌真系唔够专业
睇来下主攻天河播

希望主办法方可以改善一下义卖物品的质量同设计

哈哈

<P>我系A路线嘎~系宏成广场大家都好踊跃吖~~~我地好快就卖晒啦~~</P>
<P>仲有吖~~果日有摄影师影左我地相&nbsp; 我想keep啊~~~有没上传吖??</P>
我系滨江线噶!我觉得我地卖过d唔够吸引咯!都无咩人喇买既!捻起过日真辛苦!
<>&nbsp;我地小组卖左287.。。。。第一次情人节过得甘过瘾。。。。。</P>
<>系中华广场虽然好多人。。。。。但系D路人觉得我地卖D野好幼稚。。。。。。。</P>
<>&nbsp;</P>
哈哈哈...
海珠线1/10o既钱系我组卖噶!!!
比D掌声比自己同埋大家....
我觉得都系要我地唔好怕丑,主动出击,甘先可以吸引到行人既,开头讲既野最好简短D咯,等距地停低再慢慢讲。最好就系3、4个人去,太多人会吓亲人地,太少人地又会唔信你。下次最好继续稳D消费能力比较高既路段,例如天河、中华广场。建议物资放系附近既麦当劳或者肯德基,距地一般都唔会赶人既,如果放系广场入面就会俾保安或者城管赶伽啦。
最少 系北京路 我第葛组 -.-|||