免费注册

QQ登录

只需一步,快速开始

乌托邦队长等您来提问乌托邦队长的微博乌托邦队长的百度知道乌托邦队长的悟空问答
乌托邦队长的知乎乌托邦队长的头条志愿者报名咨询乌托邦队长微信公众号
加入启智报名志愿者义工登记助力志愿之城
楼主: wuzhiqiang

蒸女人.淑女,小妹妹.傻B.低能儿

支持啊...支持啊....可惜..我不合资格拉..
推荐傻琼比你啦、、。
如果俄身高唔过166.但矮过155.人品又唔好.同你又住得远.因为俄唔挂住"你".又无钱.等"你"施舍.样子"靓"过芙蓉姐姐但又唔索.却后备男友一大打.身材严重超标.唔会飘但会滚.又唔纯品!你征唔征俄丫?
同你住得近,身高5高过166,人品非常好,5系富婆,身材绝对的中等,5飘又5滚,
为人纯品有爱心,
年纪同你差5多,
green十分之符合你噶条件吖
唔好諗...其實樓主係想征我...!!

哈丷....!!!雖然我未見過樓主..!!
四眼。。。你个个男噶都想要吖
哟.好内无上!
原来有人复左我.哈哈.
点解无人加我Q嘎....
原帖由 me-miko 于 2009-5-7 01:13 发表
小強呢個名,,
真系有d悲哀..~
跟我改,,強b都唔錯,,哈哈~
( 呢度d帖真系越睇越過癮 * )

有D人叫我大B强嘎...
原帖由 sasasa 于 2009-5-12 03:42 发表
如果俄身高唔过166.但矮过155.人品又唔好.同你又住得远.因为俄唔挂住"你".又无钱.等"你"施舍.样子"靓"过芙蓉姐姐但又唔索.却后备男友一大打.身材严重超标.唔会飘但会滚.又唔纯品!你征唔征俄丫?

哈哈,我做埋你后备算拉.
全中喔,,,哈哈哈哈
悟知呢到稳悟稳到我心目中噶娘子呢.哈哈.
    仲有,我蒸娘子同蒸友噶.  

娘子标准:
     身高不高过166 不低过155就最好拉
     人品当然要好拉.
     最好住得近D拉,因为我会挂住"你"
     样子呢,一般般就OK噶拉.索女拖悟起
     不要太有钱,就算你有钱都不要同我讲.
     身材中中等等拉.不要超标的.
     要悟飘悟滚(悟着衫.哈,讲笑)
     仲之最好娘子就系纯品果类拉...

小友标准:
      16~22男女都OK.
      不过要多话题噶.
      因为本人对不熟悉噶人悟知讲乜,
      但熟落左,我惊你话我烦.

..........................................................................................................
    小名:小强.(悲哀呢个名用得最内)
    小龄:19.
    小别:无乳噶动物.  
    小居:芳村附近(广州人)
    小身:170挂(好鬼矮.都好瘦)
     家境:上有老,下我最嫩.
     相呢加野,到时再发拉.
    QQ:345706669
      手机:13427669976 (最快稳我噶方法,打过来.或者飞信都得噶_)