免费注册

QQ登录

只需一步,快速开始

乌托邦队长等您来提问乌托邦队长的微博乌托邦队长的百度知道乌托邦队长的悟空问答
乌托邦队长的知乎乌托邦队长的头条志愿者报名咨询乌托邦队长微信公众号
加入启智报名志愿者义工登记助力志愿之城
楼主: 吖Bi

~~大丸老公,生日快樂~~

真系多谢甘多位....衣家系美国时间22号晚上11点30左右HOHO自己一人慢慢倒数美国时间23号的生日
因为呢度冇人记得
多谢甘多位 我失踪甘累 大家仲记得我 真系号感动啊..
多謝傻BI啦~~~
只傻妹最有心啦~~~
大丸大丸..

鹅喺CCC吖...

应该仲记得鹅挂?!...

虽然同你得个几面之缘蜡..但喺鹅衷心咁觉得识到你好Lucky!...

而且都觉得同你几岩倾~~

祝你生日快乐~~
吖八,生日快乐吖,我地全家等你番黎吖
原来系唔中意食香蕉噶巨丸生日噢..~~~

哈...生日快乐..~~~
大旧丸…生日快乐啊!哈哈…虽然异国噶生活真系好枯燥!但我地都会系网络上陪住你咖…你唔会孤单一人咖!记住啦…有咩事就稳我地潮薯一族啦!(^-^)
大丸,好高兴认识你~~~~~~~~~~!还记得我吗? 我地都好 挂住你架!!今天系你的生日,祝你生日快乐!!!!!!!!!!!!!!!!!!

david祝贺!
lalala..虽然冇见过你..
但兜祝你生日快乐拉~
冇5开心拉~咁多人挂住你...
大丸~生日快乐~~~~~!
支持大丸 生日快樂
吖Bi好有心喔~~
入来支持下先
补翻句:大丸,生日快乐
一群都好夜训的孩子啊....多谢了哇................好挂住你地哇...................

真一个有意思的帖子~!
大家都加油~!借地祝大丸、啊爽生日快乐~!
在这新年之际也祝启智朋友们鸿运当头、牛气冲天,身体健康,万事如意!
祝大丸、啊爽生日快乐~!