免费注册

QQ登录

只需一步,快速开始

乌托邦队长等您来提问乌托邦队长的微博乌托邦队长的百度知道乌托邦队长的悟空问答
乌托邦队长的知乎乌托邦队长的头条志愿者报名咨询乌托邦队长微信公众号
加入启智报名志愿者义工登记助力志愿之城

~~大丸老公,生日快樂~~

今日~~~同時系我地個爽媽生日~~~爽媽~~生日快樂啊~~~
祝大丸同爽生日快乐!越大越开心 大丸 记得带我个西瓜香熏啊!
代号3547离报到....生日快乐
完全不认识~

but~
生日快乐的说……

生日快乐

虽然我5认识,但系你哩份心意值得讲声生日快乐喇
甘过瘾噶?都系第一次见~BI~你真系有意思!
大丸~生日快乐~一定要肥肥白白~快高长大~学业进步~身体健康~万事如意!
其實睇到呢張帖~~
好感動~~
真嘎~~
BIBI要堅持自己去寫呢張帖~~
佢知道伱唔開心~~
連佢都唔開心埋~~

雖然呢~~
伱喺BIBI嗰老公~~
啫我嗰情敵啦~~
不過作為朋友又好(雖然我唔知伱當唔當我喺伱朋友)
作為情敵都好~
我都希望伱可以開開心心~~
因為我唔希望見到身邊既人唔開心~~
今日伱牛一啊~~
又大一歲嘎啦~~
大嗰~~就要生性嘎啦~~
生日HAPPY~~

其實伱唔開心既原因~~
我又何嘗未試過~~
同喺異國既我~~
何時唔喺掛住屋企人~~
掛住陪伴自己成長既朋友們~~
掛住陪伴住自己成長既廣州~~
人哋就會覺得畱學生好風光~好威~~
但喺邊嗰會知道揹後既辛痠~~
我俾人歧視既滋味~伱哋有冇試過~
我俾人排斥既滋味~伱哋有冇感受過~
我想搵人幫忙~但喺發覺一嗰人都冇既時候~咁又點啊~
曾經有人同我講過~~
話好羨慕我~因為我半供讀~佢都好想咁做~
我當時真喺好想好想話俾佢知~
少爺~半供讀唔喺伱想象中咁好玩~
手停就喺口停~我每日都驚我交唔起下嗰月房租~
我每日都驚我部車會有D咩問題要去整~
我更加驚我連晚餐錢都冇~
我都好想做嗰少爺~
冇錢咪問爹地媽咪囉咯~~
但喺~~我唔喺啊~~~~~~~~~~~~~~~
出國唔喺最開心嘎~~
翻中國~翻屋企永遠先喺最開心嘎~~

大丸啊~~~
其實我唔應該喺伱呢張生日帖度寫呢D嘢~~~
我只喺想俾伱知~~~
伱唔喺孤單嘎~~~
有好多好多朋友支持住伱~撐伱~~~
開心D~~寬容D~~
其實伱已經好我好多啦~~
暑假~伱就可以翻去啦~~
而且有BIBI~有成班咁好既朋友陪伴住伱~~
我呢~~就連暑假翻唔翻到去都喺嗰問題~~
一山還有一山低~~
樂觀D啦~~
我都唔驚~~伱驚咩呢~~
喺咪~~~
加油啊~~~大丸~~~
伱得嘎~~~
傻豬傻豬,你都5系孤獨架,你地都5系一個人架,就算點,BIBI都系到架,你地5開心可以隨時穩BIBI,對於我哩講,我無時差架,我跟住你地架~~~或者你地5開心既時候,BIBI未必可以安慰到你地D咩,我只系5想你地覺得,你地得一個人,點都有BIBI系到~~~有事打BIBI專線電話~~~24小時ON CALL~~
安慰人哋~~
反而搞到自己情緒咁DOWN~~
唔似我作風~~
哇哈哈哈~~
傻BI~~
咁伱究竟愛佢多D定愛我多D啊??
伱要佢定要我啊??
丸~~~~~~~~~~记住要笑住面对呢个世界啊~~~~~~距一定会对你展开距既“微笑”~~~~~~~~爱你~~~~~~~媚媚
返嚟就可以见到番薯芋头咯~~~~~~~
原帖由 0o浩o0 于 2009-1-23 02:05 AM 发表
安慰人哋~~
反而搞到自己情緒咁DOWN~~
唔似我作風~~
哇哈哈哈~~
傻BI~~
咁伱究竟愛佢多D定愛我多D啊??
伱要佢定要我啊??

本來想大家開開心心幫大丸祝福~~結果搞到大家都傷感~~BIBI好笨笨啊~~~

哈哈~~5使問~~~我當然要我個大丸老公啦~~~
我等住距翻哩~~~等住整酸菜魚距吃~~
架因,我同老公大人,因為天成而熟絡架~~
天成系我地第一次約會既地方,老公大人5知道記5記得~~~
伱今天當我什么~~
一瞬便來到的我~~
啱啱好聽住呢只歌~~
傷心既人飄過~~
火锅料——大丸生日快乐亚!风筝young祝你年年岁岁威风八面亚

大丸啊啊啊啊 清龙在这祝你生日快乐啦
生日快乐!!