免费注册

QQ登录

只需一步,快速开始

乌托邦队长等您来提问乌托邦队长的微博乌托邦队长的百度知道乌托邦队长的悟空问答
乌托邦队长的知乎乌托邦队长的头条志愿者报名咨询乌托邦队长微信公众号
加入启智报名志愿者义工登记助力志愿之城
楼主: kiss25460

Mr.Q都来 蒸友 噜~~

哈哈…我都去征
原帖由 shasha0223 于 2009-2-1 15:54 发表
Second:你疼我多过我疼你.你中意我多过我中意你.你要照顾我,保护我,你要中意听我唱歌,中意睇我做戏.最重要咖就系~你要以我为中心,以后整个人生只可以有我一个(对白!!guset来咖!!)

啧啧......小弟弟

xixi..大姐姐,,有乜唔妥啊~?
啊Q姐姐张帖好旺啊,甘多美女多多的是拉.你一拉就几百个来应征拉~!
原帖由 davidliu 于 2009-2-2 01:05 发表
啊Q姐姐张帖好旺啊,甘多美女多多的是拉.你一拉就几百个来应征拉~!

David 哥哥。。我强调一句!!DD,,唔系姐姐啊~~~
哈哈~~

哈哈,又话1百几十个来应征!!都没咖~

qq学员~~
黎撑下你场先~哈哈~

and你几时蒲头啊?
你记得5记得有野留左系我度啊~
快D黎认领番啊~~

原帖由 Carman 于 2009-2-4 22:00 发表
qq学员~~
黎撑下你场先~哈哈~

and你几时蒲头啊?
你记得5记得有野留左系我度啊~
快D黎认领番啊~~

哈哈~~呢个月暂时都唔会蒲头!!哈哈~~

我记得啊~~咁米放响你度保管住先囖~~~

哇哈哈哈~~~~~
金鐘搵唔好F咩
帮MRQ顶下先
我好耐没蒲头拉....你地有否忆起我??凭我彻底的勇气,
高妹小白之后.....我都黎征友啦~~~(经过琴晚做厅长的滋味后!我决定征友!!)

本人将会在09年3月再度蒲头

可以去我blog相冊研究!!

昵称Mr.Q    [qq]402329469[/qq] (可点击与本人联系)
身高:165.123456789cm
性格:开朗
芳龄:18岁多1dd
爱好:听歌,做义工,打篮球
偶像:Jay  & 卫兰   
特长:中意煮野吃( )
星座:天蝎座
血型A型(放心,唔会系K型!)
特征:一D都唔靓仔!!

座右铭: We can make a difference in this world

========================================================
征友条件: 要求不多~只需符合以下条件中的one个:
身高:要高过曾志伟 但系  要比姚明矮
年龄:17-20
性格:开朗,,(都ok咖~~)
Ps一点:女仔最好唔好响我面前煲烟!!

========================================================
仲有2个条件:
First    :要识得唱Jay果首[龙拳]..要似过真人(....因为有D似我个名so....)唔走音!!
Second你疼我多过我疼你.你中意我多过我中意你.你要照顾我,保护我,你要中意听我唱歌,中意睇我做戏.最重要咖就系~你要以我为中心,以后整个人生只可以有我一个(对白!!guset来咖!!)

最紧要1点:你想见我?
        You Can ..........(金钟,心心,同7,携手帮扶)都可以稳到我咖身影!!!