免费注册

QQ登录

只需一步,快速开始

乌托邦队长等您来提问乌托邦队长的微博乌托邦队长的百度知道乌托邦队长的悟空问答
乌托邦队长的知乎乌托邦队长的头条志愿者报名咨询乌托邦队长微信公众号
加入启智报名志愿者义工登记助力志愿之城

壞人王第六張個人大帖-眼睛不能沒眼淚

粤语式英文。
嗯嗯。。
早已經說明了。。
我都有我都有~~~
以前最中意讲~~
DON'T EAT GLASS BIG~~5好食玻璃大~~
NO DOOR~~没门~~
貌似比较白痴~~哈哈~~~
傻BI伱真喺好鬼得意啊!!!
錫晒伱啦!!!
我亲爱的话你呢句话系敷衍甘我喔
冇啊~~~
冤枉啊~~~
伱真喺好鬼得意啊嘛~~~
古巨基唱的歌
之前讲得最多的英文就是“No money No talk !”------ 这不是“粤语式英文”,绝对是正宗的 English !
對啊~
就像~
good good study......day day up......一樣~~
都是正宗的英文啊~~
原帖由 0o浩o0 于 2009-1-22 12:10 发表
對啊~
就像~
good good study......day day up......一樣~~
都是正宗的英文啊~~

哈哈~我欣赏呢句吖!!
坏人王???
呵呵 顶顶!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
眼睛不能沒眼淚。
睇完一定笑到伱流眼淚。
教伱如何講出正宗既廣東話式英文。
廣東人必學!!!

You teach me how to come out and walk in the future? 你教我以後點出黎行?
I give you some colour to see. 我俾D顏色你睇!
If you have enough ginger,put your horse to me. 如果你夠薑的話就放马过离啊。
Blow water吹水
Monster of blowing water.吹水怪。
''Why did you get face green green'' 「點解你臉青青o既」
''I saw a pork chop'' 「我見到件豬排呀」
You see road carefully你小心睇路 。
Are you road?你係唔係路呀?
How senior are you?你算老幾?
What the water are you?你係乜水?
Where are you come from?你邊度架?
Do you big me?你大我呀?
Zebra chops people班馬劈友 。
Do the world做世界 。
What the ghost are you talk?你講乜鬼?
THE KING OF THE CUTTING GIRL界女王
Cut my head and let you sit on it as a chair.批我個頭俾你當凳坐!
Do you think me didn't arrive?你當我無到?
Laugh die me.笑死我。
You give me stop.你同我企係度。
You have seed ,I will give you some colour to see,brothers,together up.你有種,我會俾D顏色你睇!兄弟同我1齊上!
Today I was very black son.今日好黑仔!
I am wearing grass.我著緊草。
I fear that you have teeth.我驚你有牙!
You have not enough class to talk mathematics with me! 你未夠班同我講數!
One old water 一舊水
Two beat six.二打六
Two five boy.二五仔
good good study day day up好好学习天天向上
people  mountain people sea人山人海
brother like hands&legs girlfriend like clothes兄弟如手足..女友如衣服
three don't know seven 3唔識7

自創:laugh die you future??(笑死伱未?)