免费注册

QQ登录

只需一步,快速开始

乌托邦队长等您来提问乌托邦队长的微博乌托邦队长的百度知道乌托邦队长的悟空问答
乌托邦队长的知乎乌托邦队长的头条志愿者报名咨询乌托邦队长微信公众号
加入启智报名志愿者义工登记助力志愿之城
楼主: 飞儿88

并非所有的恋情都发生在樱花树下,洗手间门口为何不可呢

但覺得,男孩子,主動D識女仔,總比加下等女來好D吧!!

本人首先不贊成守株待兔的男孩子!!

BI加油!!
.
看来楼上美女对本人有意思,不过是要我主动去追她而已,哈哈哈哈。。。。
爷爷,爷爷~~!~都无人理我地~~ToT~~
你快D稳个翻哩比我啊~~
推荐老乌比你`~`
吖BI要5要吖
高妹姐姐…老乌…留翻比你…哇哈哈
我细你好多呢·~吖BI姐姐
舉手舉手!!應徴朱古力味薯条鸡蛋仔浮夸BI。。

姓名:Ryan Wong 中文叫壞人王
性格:點解要人哋姓完別之后。又要人姓格嘎?我放棄啦。我真喺捻唔到如果我姓格。我可以叫咩名!!!
年齡:非常後生 今年八十三
星座:紫龍嗰師傅屬既果嗰星座
戶籍:水星
特長:特長??咩嚟嘎??喺咪問我身體部位邊度特長啊??咁我知啦!!我右手只無名指上面只指甲生得特長!!
身高:我都唔知我幾高啊。不過嗰嗰都叫我死矮仔。我問媽咪。媽咪話我知我米九高。結論就喺。米九喺死矮仔。
體重:呢嗰我問媽咪。媽咪都話唔知窩。但喺D人又鍾意叫我死肥仔窩。咁。大傢想象下咯。
偶像:羅家英 徐小鳳 蔡楓華 董存瑞 最最珮服狼牙山果5條GAY佬 典型既u jump, i kump!!
飲歌:飲歌?喺米去飲先唱嘎?通常我會唱。成嗰老襯。從此被困。
座右銘:嗯嗯。我都覺得座右銘幾好聽嘎!!不過唔夠櫻花樹下好聽!!

以上。就喺小弟既一D簡介。
本人承諾。會遵守中華人民共餓國既規章製度。履行一嗰四十八孝老公仔既責任與義務。對朱古力味薯条鸡蛋仔浮夸BI尊敬有禮。溫柔體貼。呵護有加。視為己出。鞠躬盡瘁。不離不棄。望飛兒爺爺成全!!
非常支持楼上噶做法啊~~加油啊!!
原帖由 ljq86 于 2009-1-14 11:33 AM 发表

爸爸,你又哩捣乱啊~~~

趁热闹

我又黎趁热闹啦!!!!!!这个冬日真系,爱意充满着整个启智呀!!!!!!!
有人说,我这样子如果能征到女朋友,她就跟我同姓,为了我的幸福,大家多帮我留意啊  
原帖由 0o浩o0 于 2009-1-13 23:11 发表
舉手舉手!!應徴朱古力味薯条鸡蛋仔浮夸BI。。

姓名:Ryan Wong 中文叫壞人王
性格:點解要人哋姓完別之 ...

Ryan应该主动约吖bi先得噶嘛...........!!
原帖由 ljq86 于 2009-1-14 03:33 AM 发表

多谢未来爸爸支持...
你地既支持...
就系我追求传说中朱古力味薯条鸡蛋仔浮夸BI既动力!!!
其实系度...
我贪心地想得到成个薯薯家族既同意...
希望各位能够成全...
我系真心希望可以同丫BI一齐...
我会尽我最大既努力...
比到距我最好既一切...
希望各位可以一齐做个见证...
亦希望得到各位既支持与成全!!!
多谢................