免费注册

QQ登录

只需一步,快速开始

乌托邦队长等您来提问乌托邦队长的微博乌托邦队长的百度知道乌托邦队长的悟空问答
乌托邦队长的知乎乌托邦队长的头条志愿者报名咨询乌托邦队长微信公众号
加入启智报名志愿者义工登记助力志愿之城

~重拾回忆~,海康溜冰联谊活动...(以上传PP)

[这个贴子最后由水晶狐狸在 2007/07/15 10:08pm 第 1 次编辑]

哈哈哈哈哈哈哈哈!开心快乐既一晚!!
7月8日,HK22员大将占据左晓港溜冰场,系拥挤既人群,旋转既灯饰,朦胧既烟雾,动感既音乐,速度既冰鞋中玩起捉迷藏、接力赛。哈哈,当中发现好多高手哦,轻灵同学、茧再生同学、特别是学礼同学,未开始前,总系讲唔识,原来。。。各位同学自己猜下啦。。。仲有一个特可爱既同学是高兴,果时个样子。。。。哈哈哈。。。
而我,5555555555,左膝盖挂彩,摔左好N次,不过还是玩得好开心好尽兴!
下次各位同学多参加多猪持哟!!!!
[br][br]-=-=-=- 以下内容由 水晶狐狸2007年07月12日 00:00am 时添加 -=-=-=-
参与活动同学:开学礼、咱家是猫、猫的囡囡、敏敏、天使之露、MC华、魔女、小李、智仔、邪、希、奕眉、肥荣、开心果、小希、茧再生、FISH、琦哥、轻灵、高兴、水晶狐狸

[这个贴子最后由水晶狐狸在 2007/07/15 10:15pm 第 1 次编辑]

莫非有相???

应该就系喇~~~~最好加水印,全部被偷拍的,唔好睇~~~~~~

果日唔好意思,撞亲敏敏同学,希望佢无事喇~~~~~但愿早日康复~~~~

:em100:

水同学~我最诚实啦,话5识就5识~~~~~
翻黎手手脚脚痛左两日,膝盖淤青左一大块.....55555555555...
然后某人的脚也被我铲崴左....嘿~

支持啊!!几搞笑窝

有个图应该系:
甲:我教你啦!
乙:唔制啊!唔制啊!
    我要靓女水水教~~~

无小朋友可以唔加水印既

我要投诉~~~~~~

点解我张相会出现架??????

:em145:

高兴既样好无奈~哈~~
:em100:  :em107:

呵呵
不错不错
一个美好的夜晚

我怎么看不到照片呢?

哈哈...太搞笑了
尤其是高兴同学那表情

无野发表`````

哈哈~~~~图片加上文字,实在是有点搞笑~~~~

:em145: