免费注册

QQ登录

只需一步,快速开始

乌托邦队长等您来提问乌托邦队长的微博乌托邦队长的百度知道乌托邦队长的悟空问答
乌托邦队长的知乎乌托邦队长的头条志愿者报名咨询乌托邦队长微信公众号
加入启智报名志愿者义工登记助力志愿之城

cola噶服务时数~2008-2009~

cola噶服务时数~2008~

[这个贴子最后由coladeng在 2008/05/31 08:49pm 第 2 次编辑]

5.10     同七          4H
5.11     广船          4H
5.17     同七          4H
5.17     天汇城        6H
5.18     幸福          4H
5.25     至灵          3H
5.30     川粤同心,牵手回家     3H
5.30     童心童趣      2H
5.31     同七          5H
                          5月啊~~35H
                             now~~84H

铭铭好劲呃~~~

嘿嘿,你系晒我顶赞我先...呵呵!!

支持cola~顶起!!!

肯定系赞你啦~~~

你就黎超过我啦....唔俾,唔俾~~~

哈哈..边有甘快啊

就快啦...唔理,超过我要罚钱~~哇哈哈

....不是吧!!

...水到..5水既..水王.,.

下面引用由天才小神童2008/06/05 08:40am 发表的内容:
就快啦...唔理,超过我要罚钱~~哇哈哈
失礼晒...我师姐傻噶..你5使理距...
60年代D人...竟然办后生...哎...

下面引用由吖君2008/06/11 04:41pm 发表的内容:
失礼晒...我师姐傻噶..你5使理距...
60年代D人...竟然办后生...哎...
家姐...君姐又虾我啦...帮我报仇~!~~~

D..搞咩喔..我边有水啊~~

呵呵,君你死了..你师姐要搞掂我你啊!!

下面引用由coladeng2008/06/13 02:52pm 发表的内容:
呵呵,君你死了..你师姐要搞掂我你啊!!
哈哈,家姐你做咩语无伦次啊,咁即係搞掂距顶搞掂你啊? :em307: