免费注册

QQ登录

只需一步,快速开始

乌托邦队长等您来提问乌托邦队长的微博乌托邦队长的百度知道乌托邦队长的悟空问答
乌托邦队长的知乎乌托邦队长的头条志愿者报名咨询乌托邦队长微信公众号
加入启智报名志愿者义工登记助力志愿之城
楼主: 琼琼

ヤ.﹎琼.2008の服务时数记录

副帮主...我地帮会几时成立啊?

唔系已经成立了咩,哈哈~~

下面引用由coladeng2008/06/15 05:36pm 发表的内容:
唔系已经成立了咩,哈哈~~
成立咗,未改名~~家姐,预埋你。俾个CEO你做啊~~~ :em143:

哈哈...我地比个卧底cola做...

下面引用由琼琼2008/06/23 05:26pm 发表的内容:
哈哈...我地比个卧底cola做...
系喔...好提议!家姐肯定唔会出卖我的!保密保密~~~无间道啊...

08.06.08 广州骄傲         3H
08.06.14 中八七綵虹       3H
08.06.22 青少年活动中心 3.5H
08.06.25 中八七綵虹       3H

本月時數:12.5H
                          累計時數:139.5H

嘿嘿..我唔做卧底噶...

妹,阿哥来支持你。

原黎你系前輩吖~~~下次前輩請吃番野先得

下面引用由烦恼PK2008/07/15 05:33pm 发表的内容:
妹,阿哥来支持你。
当蒖?
5做卧底...感你做杀手啦...杀佐君姐姐...
娃哈哈...

下面引用由禾鱼2008/07/17 10:08am 发表的内容:
原黎你系前輩吖~~~下次前輩請吃番野先得
先入会...喺前辈...乜5喺你要慰劳下我...
请我食嘢咩...

唔可以要Cola做杀手噶,身为帮主家姐,点可以抛头露面呢!稳个辈分低D嘅去做杀手啦!哇哈哈

哈哈..当然,当然啦~~