免费注册

QQ登录

只需一步,快速开始

乌托邦队长等您来提问乌托邦队长的微博乌托邦队长的百度知道乌托邦队长的悟空问答
乌托邦队长的知乎乌托邦队长的头条志愿者报名咨询乌托邦队长微信公众号
加入启智报名志愿者义工登记助力志愿之城
楼主: 吖君

〃吖君 服务时数记录 …ァ⒉0o⑧

下面引用由天才小神童2008/06/14 05:15pm 发表的内容:
原来有人同我一样咁憎吖君...讲得太好啦
哈哈...师姐...快叫距加入我哋帮会啦...
一齐对付君姐姐....

阿君..你惨了!!

距唔惨,距应得嘅...自作孽,不可活!

下面引用由天才小神童2008/06/16 08:54pm 发表的内容:
距唔惨,距应得嘅...自作孽,不可活!
嘻嘻...无错...
君姐姐罪有应得...

下面引用由琼琼2008/06/23 05:27pm 发表的内容:
嘻嘻...无错...<BR>君姐姐罪有应得...
你...系傻琼...??无左个傻字...5认得你波...HOHO...加返个傻字...拉..

下面引用由coladeng2008/06/15 05:39pm 发表的内容:
阿君..你惨了!!
...5使理距...距地系痴痴呆呆...坐埋一台D...精神上忽略距...HOHO

哈哈~好抵死~
君姐姐个帖死比人炸!!~
我都来衬下热闹~哈哈!!~

下面引用由吖君2008/06/30 02:47pm 发表的内容:
...5使理距...距地系痴痴呆呆...坐埋一台D...精神上忽略距...HOHO
天才招人妒忌...
你5抵得我...师姐...cola醒目过你...团结过你...就感毁谤我地...
唉...
不过算喇...我地大人有大量...5同你d小人计较喇...
我地好宽容伽...
况且感多人妒忌我地...我地就更加要宽容...
你d小人...阻挡5到我地前进嘅步伐伽...
娃哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈....

灌啦哇~~~

哈哈,君姐姐俾热反了~~

[这个贴子最后由天才小神童在 2008/08/26 00:29am 第 1 次编辑]

好耐无登记时数啦你....
你只老野依家唔够D后生争啦,哈哈

君姐姐要补考?肯定读书吾努力拉

下面引用由写意生活2008/08/26 01:45am 发表的内容:
君姐姐要补考?肯定读书吾努力拉
君哥哥无可能要报考噶...你放心波``高才生来D...

下面引用由天才小神童2008/08/26 00:27am 发表的内容:
好耐无登记时数啦你....<BR>你只老野依家唔够D后生争啦,哈哈
你呢个比我老噶老野...哈哈...奔4拉...HOHO
我呢D叫淡泊名利...
EEE``为左5卑你地系度胡作非为...锁字决..